tirsdag 20. desember 2016

Bambus plante i hagen

Uansett anledning eller behov, finnes det en vakker og hurtigvoksende bambus som du kan plante i hagen din! Bambus er ekstremt hurtigvoksende. Stell av bambus. Voksested Trives best på et skjermet sted i hagen, og passer bra ved siden av vann, stein og japanske planter som lønn og eviggrønn asalea.


Det er velkjent at bambus er en hurtigvoksende hekkplante. Dette kan føre til problemer: noen arter vokser så raskt og hemningsløst at de andre plantene i hagen.

Du kan strengt tatt plante i det meste, til og med en sementbøtte. Prydgress er som bambus gressplanter som gir hagen et dekorativt og. Dette er en plante som vokser opprett og passer bra til hekk.


Vi anbefaler at bambus plantes i næringsrik jord og gjerne i halvskygge. Det er ikke nødvendig å klippe bambus, så dette er et godt.


Pass bare på at plantene ikke står for tørt, det tåler de ikke. Hvis du bare har et solfylt sted til bambusen, kan du fremdeles velge mellom Fargesia murielae. Trolig vil jeg se den ekspandere moderat i min hage og heller ikke nå 2-3m høyde, slik den.


Vi har lyst til å plante bambus i hagen.

Blir dette like tett som en vanlig hekk? Konnerud utenfor. Botanisk hage i Oslo, som det burde stått i overskriften. Jeg har en bambusplante som jeg har plantet i en krukke.


En japansk inspirert hage. Kan plasseres hvor som helst i hagen. Bladene har en fersk grønn. Simba er en kompakt bambusplante og kan formklippes. Få planter kan berike hagen som prydgress. Også bambus regnes som gress, til tross for at den har en del særtrekk i forhold til de andre. Hvillke klimasoner kan bambus vokse i? Naboen har bambus som vokser som bare det og jeg kan nok plante alle herdigheter. Og ødela den flotte hagen.


Dette settet med vakre plantekasser er egnet for ulike planter. Det vil være et blikkfang i hagen, på terrasse eller uteplass. Plantekassene er laget av.


Grav et hull som er dobbelt så bredt som rotballen. Hvis du bestemmer deg for å plante en plante i hagen, må du vite at den raskt kan.


Når det kommer til plassering i hagen, er bambus generelt ikke spesielt glad i vin samtidig som de mer høytvoksende.

Det er mange fordeler ved å plante trær og busker nå om høsten. Vintergrønne planter gjør hagen vakker hele året, og gir deg et lunt og hyggelig hagemiljø også om vinteren.


Se våre mange varianter her. Gå til GARDENS FOR Hage — Et nettsted om en hage, en sommerbolig og husplanter. Hvorfor ikke plante flerårige busker og trær i krukkene dine i år!


Bør ikke tørke for. Dette er for eksempel lurt å gjøre med planter som ofte dør i krukker, deriblant bambus. Grav dem ned blant andre busker og trær og ta dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.