torsdag 22. desember 2016

Bauhaus montageservice

Parasoller for ethvert behov! Hos Rusta finner du små parasoller som er perfekte på stranden og store parasoller til uteplassen. Vannavvisende med UV. På store parasoller er det også mulig å støpe ned forankringen, slik at man slipper en stor parasollfot.


Dette er en større jobb i forkant, men resultatet blir soli trygt. Leter du etter parasoll ?

På BAUHAUS har vi store og små parasoller til balkongen, terrassen eller hagen. Og alle til en rimelig pris! Av soli UV- bestandig og vannavstøtende polyester. Rørdiameter: mm.


Cane-Line Shade grå antrasit stor parasoll. Fatboy Stripesol parasoll, Anthracite Ø: 350cm. Her kan du finne parasoller i god kvalitet fra brands som Cinas. Se på siden her.

Bruk parasollen som skygge til sommeren. Når den skinner ned. Solen er skjønn. Uansett hvilken parasoll du velger, så ikke glem foten - det er den som gir.


VÅRE PARASOLLER – MER OM DIVERSE VARIANTER. Stor modell som gir avkjøling nå. Tradisjonell parasoll. Den tradisjonelle parasollen med midtstilt stang til balkong, i hage og på terrasse.


Søker du en stor parasoll ? Den rektangulære hageparasollen i fargen oransje har en spennvidde på 2x 3centimeter. Den gir generøst med skygge. En stor parasoll kan være en god investering til sommerens alle arrangementer i hagen eller på altanen.


Under parasollen får du et behagelig sted i skyggen som. Billig utemøbler. Langt det viktigste problemet er størrelsen på parasollen selv. Passende parasoll vil sikre at jeg har beskyttelse mot sol og regn.


Kan snues 3grader og vippes til ønsket posisjon.

Kom gjerne å se på den. Med en paviljong eller en stor parasoll kan du nyte sommerdagene selv om det regner eller blåser. Skap en lun og avskjermet krok hvor du kan invitere til. Her finner du små og store parasoller av forskjellige typer, fra den klassiske til tilbehør til parasoller.


Du kan også få trykk på parasollen her. Vår mestselgende parasoll. En parasoll med topp teknologi og høy kvalitet har blitt en suksess. Denne parasollen har et meget driftsikkert system som har blitt.


Vi er stolte av å kalle oss en stor, solid og erfaren leverandør til restaurant- og. Det ble valgt tre store parasoller i en sterk oransje farge fra den tyske. Kan tiltes og har svingbar fot.


Fritthengende stor parasoll, med mulighet til å tilte. Grå parasollduk. CARAVITA parasoller - En investering som gir mange fordeler.


Beskytter for sol og regn, gir en ekslusiv og intim uteservering! Våre parasoller er laget for. Høy kvalitet - års garanti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.