onsdag 21. desember 2016

Grunnmuren rap

Grunnmuren rap

Ateko er spesialister på fukt og vanninntrengning i bygg. Vi har over års erfaring innen utbedring av fuktproblemer, fjerning av muggsopp, lukt, desinfisering av. Lukter som vi assosierer med mugg er ikke alltid mugg. I mange tilfeller er det noe helt annet som lukter, men hva kan det være?


Vårt laboratorium har spesialkompetanse på analyse av bl. Gummitetningen på vaskemaskiner utvikler mørke eller svarte mugg -flekker. Slik muggsopp gir ofte en karakteristisk muggen lukt. Sopp er verken dyr, planter eller bakterier.


Bruk en luftavfukter for å. Mikroorganismevekst ved fuktskader gir også skadelige giftstoffer, såkalte mykotoksiner. Mykotoksiner fra muggsopp setter seg i tekstiler, treverk, møbler. Har du kjellerlukt i huset?


Myke hundesnuter kan spore opp den farlige muggsoppen. Vond lukt i båten? Drivstoff, mugg og toaletter er kilder til vond lukt om bord. Her er tipsene som funker.


Lukten kan minne om den gamle potetkjelleren til besteforeldrene, men det kan også være en lukt som man ikke nødvendigvis forbinder. MUGG I KJELLER: Jordslag- lukt, bedre kjent som gammel kjellerlukt, er noe av det vanskelige å bli kvitt i boligen. Synlige tegn på muggsoppvekst skal ikke forekomme.


Lukt av mugg inne betyr uakseptabel vekst av muggsopper. Vekst av muggsopper avdekket under list og gulvbelegg Foto: K. Ved grundig inspeksjon i bla.


Grunnmuren rap

Rar lukt og misfaring på vegger eller tak, er en god indikator på muggsopp. Dersom det lukter rått, kjeller eller mugg i boligen din og det er. De kan produsere store.


Eksempler på hvordan du merker en fuktskade kan for eksempel være ved mugglukt, du føler deg mer syk, det dukker opp maur på «feil» årstider. Ting som står mot kalde flater i boligen er spesielt utsatt. Du kan også som regel lukte hvis det er mugg, så bruk sansene, sier. Dette er muggsopp.


Kjelleraktig lukt og synlig fukt er gode indikasjoner på muggsopp, men ikke alle. Hvis du har vært ute i frisk luft og kjenner mugglukt når du kommer inn så har du en uakseptabel vekst av muggsopper ett eller. Da er det antageligvis mugg du lukter.


Grunnmuren rap

Om du får helseplager av å bo i et hus med mugg, er svært individuelt. Fukt er det største problemet i. Når du ikke rengjør vaskemaskinen din kan den imidlertid lagre mugg og andre mikroorganismer som gir klærne dine en uønsket lukt.


Hvis det ikke lukter godt, kan det være tegn på at det er for fuktig, men det er ikke alltid at muggsopp fører med seg lukt, sier hun. Lukt oppstår ikke av seg selv, og vil alltid ha en underliggende grunn.


Hvor i boliger. Kjennetegn på mugg og råteskader kan være lukt, eller at man opplever ubehag som trøtthet, hodepine, astma eller allergi. Spør gjerne BoligAdvokat om mugg. Mugg - og jordlukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.