mandag 23. januar 2017

Balkong blomster

Tykkelse platetopp ca. Ta kontakt for mer. Bordplaten er laget av lakkert magnesium. Spesifikasjoner. Bord med topplate i betong og metall ben.

Finnes også i 95x95! ANDRE PRODUKTER. Snart kommer Kendo sofabord i betong og stål inn igjen- så lekkert! Se utvalget på. Sofabord i sort metall med topplate i betong. Forventet leveringstid: 2-uker. Legg i handlekurven.

Trygg hjemlevering. Fri frakt over 7kr (ikke møbler). BETTY er en stilren møbelserie som består av bord og oppbevaringsmøbler.


Med lakkerte metallben og bordplater i betong -look har bordene en rå, upolert. PU belagt bordplate. Betong sofabord svart. Stilig sofabord med svartfarget metallbase og grå bordplate i lavastein.


STØRRELSE: L:1H:D:60. MATERIALER: SPONPLATE, METALL, PVC. Beina i sortmalt mangotre skaper en helhetlig og ren look. Platen er laget av fiber tilstand og har et vanntett belegg.


Salongbord i sort betong. Hos oss kan du velg blant runde, kvadratiske og rektangulære bord i mange ulike materialer. Mer informasjon. Sjekk priser på betong sofabord.

Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp betong sofabord billig i nettbutikkene. Viser alle resultater.


Produkter med stikkord “ betong ”. Valg av bord har mye å si for stil-uttrykket på hytta. Vil du stramme opp den tradisjonelle hytta, velg et maskulint, moderne bord. Hva med å friske opp den.


Spisebord og sofabord i dette trendy materialet er å se overalt, og det med. Calvin salongbord. Hvit betong topp og messingfarget understell i metall. Nordal betong sofabord. ConfidentLiving.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.