mandag 30. januar 2017

Betonggulv på fliser


Betong ble levert av Unicon, Oslo Betonginteriør stod for sliping og etterbehandling av gulvet). Jeg valgte kun å ha fliser i dusjnisjen. De fleste velger fliser på vegger og gulv på baderommet.


Nye teknikker gjør at betong kan være et lekkert alternativ. Dette er gode underlag for fliser. Ved større ujevnheter anbefales å sparkle gulvet. På et vanlig betonggulv som dette skal primeren fortynnes med vann i forholdet til før den påføres.


Flisene ble sparklet, primet og pusset med et system av. Betong kan ha et svinn på over ‰, altså over mm per meter. Limer man fliser for tidlig på en.


For å oppnå et vellykket resultat når man. Fliser passer jo typisk aldri hundre prosent til det området man vil fliselegge, så da ender man opp med med nøyaktig måling og å skjære til flisene til rette.


Det lå parkettgulv rett på betongen. Har kastet ut parketten og planen er å legge fliser med varmematte under for å sikre lav byggehøyde. Gulvsluk med fliser på bjelkelag i betong. Et fungerende og riktig installert gulvsluk er en bra forsikring mot fukt- og vannskader.


Det kan også oppstå vertikale sprekker gjennom fliser og fuger. Fjernes flisen, finner man en svinnsprekk i underlig- gende betong, se bilde 3. I elastiske fuger ved.


Men tenkt deg om før du gjør alvor av drømmen. Malingen på et betonggulv blir som et belegg. Keramiske fliser kan da være et alternativ. Selve flisene slipper ikke gjennom fukt, men det gjør fugene.


Betonggulv på fliser

Velg derfor maks centimeter x 30. Med fliser og steinplater i ulike størrelser. Ny betong og nye gipsplater må grunnes først.


Ellers kan underlaget suge til seg for mye flislim og gi dårlig vedheft. Gipsplater og MDF-plater er ". Fliser rett på pusset og avrettet underlag av mur, puss eller betong. Først når man har kontroll på fuktforholdene i veggen kan flisarbeider starte, evt.


Flislagte flater utendørs står skadefrie i mange år med korrekt materialvalg. Ved bruk av ordinær betong må det være kontroll på fukten i betongen når det skal limes belegg på overflaten. Dersom belegg eller flis legges for tidlig vil det.


For oss i Bergersen Flis representerer Conteco betong et positivt supplement til fliser, og vi håper og tror at mange av våre kunder også ønsker å ta del i. Arbeidet omfatter legging av membran og nedrigging og oppsett av badekar og toalett. Betonggulv hvor det har ligget gamle fliser. Tromsø, Torsdag 30.


Med vår mikrosement kan du få ett unikt og slitesterkt betonggulv. Utegulv av betong. Skiferheller eller naturstein kan med fordel legges på et betonggulv – som utendørs fliser.


Fundamentet må være frostfritt. Sørg for drenering og.


Betonggulv på fliser

Førstevalget er slipt betonggulv med strukturer av stein men dette viser seg å. Disse flisene kan vi også bruke til å bygge inn badekaret med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.