onsdag 25. januar 2017

Lage benk med oppbevaring

Lag en benk med oppbevaring. Med litt fingerferdighet klarer du å bygge en benk som både er smart og fin. Her er inspirasjonen du trenger for.


Her får du fremgangsmåten på hvordan du bygger en enkel sittebenk med oppbevaring, som står godt på eksempelvis terrassen. Med en smart benk til oppbevaring kan problemet være løst.

En solid trebenk passer perfekt i entreen. Det morsomste er å bygge den selv, her ser du hvordan. Da kan du enkelt lage din egen kasse til oppbevaring.


Du kan enten lage en liten til frakt eller en større som kan stables i høyden. Velg din benk ut fra dine behov, enten om du vil ha en stilig trebenk eller en praktisk benk med skuffer. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Hvis du har lyst til å lage en hjemmelaget hagebenk rundt et tre, kan du se hvordan du kan bygge en slik her: Se byggeveiledning: Bygg en benk rundt et tre.

Så enkelt kan du snekre en putekasse selv. Følg stegene og du har en splitter ny putekasse til oppbevaring. Har du et rom til overs som er vanskelig å innrede? Slik kan du utnytte plassen maksimalt og skape rom til gjester, lek og kos.


Bygge en benk, gjerne med Ikea- modul som utgangspunkt, og kle denne med eik eller annet passende treslag. Bygge et soverom oppbevaringsbenk er en fin måte å legger til en betydelig mengde praktisk lagringsplass i soverommet ditt. Men bygger du en sittebenk får du utnyttet plassen og samtidig et sted du kan nyte utsikten fra.


Benken kan være på ca. Lag den med skuffer som kan trilles ut på gulvet, så får du et. Det sorte under benken er vindsperre. Tenkte at det ikke skulle blåse opp i ræva :) Sikkert unødvendig men sånn ble det bare:).


Du får skuffer til oppbevaring under benken og ikke minst får du et koselig sted man kan sitte lenge. Modulene for benk er fine å bruke både på kjøkkenet og i stua. Stor benk : 181.


Jeg valgte å lage et lokk på begge slik at jeg kan bruke de som putekasser. Vi hjelper deg med anbud på sittebenk.

Lage ramme til å legge terrasse og trapp ca m2. Bygge utendørs sittebenk med oppbevaring. Snekker Sjekker. Vi snekrer et koselig sofabenk -hjørne, det skal bli frokosthjørnet vårt, et sted hvor.


Lag deretter den andre benkeenden separat så den er klar. Nov benk med oppbevaring som du kan bygge selv. Skapene har skuffer, praktisk og oversiktelig når lekene skal frem : ) Disse skapene vil og passe fint til å lage en sittebenk.


Hele fremgangsmåten. Familien brukte knapt rommet før vi pusset det opp. Med en skreddersydd oppbevaringsbenk utnyttet vi plassen maksimalt og ga dem et nytt favorittrom til gjester.


Fiberon kompositt terrassegulv på balkongen og ikke minst hvordan du kan lage en plasstilpasset utebenk med plass til oppbevaring. Stabil benk med tidløs eleganse: Med en slik sittebenk i eik kommer det selvbygde eikebordet ditt virkelig til sin rett. Jeg har sett noen plasser at folk har laget seg benk til spisebordet sitt med skuffer under.


Mener jeg har hørt at det er blitt brukt kjøkkenmoduler fra Ikea, men når.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.