tirsdag 28. februar 2017

Bananfluer felle

Les også: Inneplanter som er enkle å ta vare på. Ingen liker å bruke en hel ettermiddag på å jage fluene. Det eneste du trenger for å bli kvitt dem, er sitroner! Skjær 3-sitroner på midten.


Plages du med fluer som suser rundt blomstene dine er ikke hjelpen langt unna. Av: Camilla Orfjell. Fyrstikker i plantejorda. Lag en fruktflue-felle.


Har du først fått bananfluer i hus, er det to ting du bør sørge for: Å bli kvitt fluene som allerede surrer rundt på kjøkkenet ditt. De er faktisk ikke fluer, men hærmygg. LES OGSÅ: Derfor dør inneplantene dine. Den vanligste flua innendørs er husflua.


Husflua liker seg i nærheten av. Veldig ofte når man har. Et triks for å bli kvitt flueproblemet, er å sette disse ut på verandaen en periode. SYV: Noen bruker støvsugeren til å fjerne bananfluer med.


Mot fluene innendørs er det effektivt å bruke en støvsuger for å fjerne dem. De døde fluene bør da fjernes slik at de ikke blir formeringssted for. Vil du bli kvitt bananfluene hjemme på kjøkkenet?


Fruktfluer kan opptre innendørs hele året, men de er vanligst om høsten i perioden. Heldigvis finnes det gode tips for å bli kvitt dem.


Fluene kan opptre innendørs hele året, men de er vanligst om høsten, i perioden september. Så hvordan bli kvitt fluene ? Innendørs er det viktigste å holde det rent og ikke ha matrester liggende. Fuktig avfall drar til seg fluer.


Bananfluer felle

Det er mange forskjellige tips der ute for å bli kvitt " blomsterfluer ". Jeg har hatt hell med sigarettrøyk både på ute og inneplanter Pakk. Enkle tips for å bli kvitt bananfluer og andre sensommerplager. Bananfluer, også kjent som.


Luft godt og senk innetemperaturen. Dette gjør vekstvilkårene dårligere samt at fluene kan finne ut at det er mer attraktivt utenfor. Vann potteplanter minst mulig i. For å bli kvitt blomsterfluer bør du sørge for at det ikke er nok fuktig jord å legg egg i. Nellikspiker kan hjelpe deg med å bekjempe det irriterende flue -problemet. Fluer misliker lukten av nellik.


Bananfluer felle

Det er derfor effektivt å strø en hel nellik i. Hvordan bli kvitt små fluer rundt inneplantene. Når alle levende fluer har limt seg fast, og alle egg og larver som allerede er i jorden er utklekket, er du fluefri.


Bananfluer felle

Har du de først innendørs kan de trives der hele året. Hva spiser bananfluer ? Fluene liker som navnet sier bananer, men også en lang rekke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.