mandag 17. april 2017

Kelim putetrekk

Praktisk slipemaskin for alle jobber hjemme. Kompakt og lett, som gjør den komfortabel å bruke også under lange økter. Lades enkelt med den medfølgende.


Proff 18V slipemaskin med 225mm slipesåle. ZU-modeller leveres i bag med plastbrett til slipehodet, uten batteri og lader. AWS Blåtann sender medfølger. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie.


Kelim putetrekk

Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Leie slipemaskin ? Vi har Norges største utvalg! Om det er vinkelsliper, deltasliper, plansliper, eksentersliper eller en annen type slipemaskin du trenger, så kan du finne det som passer deg best. Kraftig benkslipemaskin.


Tilbys på søyle. Ny hos Skøyteshop AS? Registrer deg nå. Systemet er levert av. Maskin og redskap. Valg av slipemaskin. Benkslipere og våtslipere sørger for at utstyret ditt er knivskarpt, funksjonelt og er passer godt til å slipe kniver. Størst på bilutstyr og deler. Finsliper med "jernformet" slipebase. Egnet for både store flater og hjørner. Eksentersliperen er en slipemaskin med en rund slipeplate som sliper med et.


Dette gir deg et veldig godt resultat - i hvert fall dersom slipemaskinen er godt. Oscillerende slipemaskin med børsteløs motor! Velg riktig slipemaskin til dine DIY-prosjekter.


Kelim putetrekk

Slipemaskin for fjellbor DS-125. Enkel i bruk med. Håndholdt slipemaskin for betong. Turtall, tomgang, 9. Velkommen til Berner - Ledende europeisk leverandør til bil- og byggebransjen.


Pro-Grinder er etterfølger av den populære Lister 3modellen. Den er full av nye tekniske forbedringer. Med sin stilige nye lette base. Maxbo har slipemaskiner og vinkelslipere til alle formål.


Kelim putetrekk

Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. PG 4er en allsidig og brukervennlig planetgulvslipemaskin. Perfekt til et bredt.


Ved kjøp av varen aktiveres spesialfrakt som koster kr 35- eksl mva pr ordre. Nå har du muligheten til å finne varene dine i fred og ro, legge dem i innkjøpslisten, betale og innen timer er bestillingen din pakket og klar for å bli hentet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.