fredag 19. mai 2017

Leie tappetårn ringnes

Ved kjøp av fat eller mer lånes tappetårnet gratis. Husk å bestille kullsyrebeholder i tillegg. Profesjonelt tappetårn med kraner og integrert kjøling. Wettre Bryggeri tilbyr nå leie av tappetårn fra Lindr samt vår egen mobile bar.


Med dette utstyret kan man ha ølfat med romtemperatur og få kaldt øl på tapp.

Begge enhetene har linjer, innebygget kjøling, er lette å sette opp og bruke. Skumregulering på kranen. Tårnet er i krombelagt metall. Vi har mobile barer og tappetårn til leie.


Privatkunder og firmaer uten skjenkebevilling kan fritt kjøpe øl på fat fra vårt bryggeriutsalg, med inntil 75% ABV. Skaal Bryggerier på Lillestrøm. Det ble ikke stort.

Vær tidlig ute med bestillingen – med forbehold. Vi leverer og henter i fraktfritt i vårt nærområdet, andre steder. Men vi stiller to betingelser til kundene våre: Den første.


Meget bra tappetårn ! Kan jeg leie tappetårn og kjøpe øl på fat? Her finner du tappetårn og kraner til din ølbrygging.


Hvis du tenker på sånne liters fat så er ikke de til salgs eller utleie. Teknisk utstyr kan være tappetårn, kjøleskap, øltanker, slanger. Man kan hevde at det å skrive «forbanna godt» på et tappetårn er å trekke det.


Arendals tar det helt ut og har gått inn i kombucha, med å leiebrygge for OMBU. Leie komplett ølkjøler med tappekran. Fra kr 40Eksklusive MVA. Vi i HARTEK har gleden av å tilby utleie av komplett tappetårn for ditt event denne sommeren!


Enkel og grei montering. Tappetårnene kommer med kjølesystem, spillbrett, slanger. Eventuelle bar moduler med tappetårn må være nøytrale, dvs.

Harley-Davidson, i tillegg til mobilt tappetårn og partytelt. G-kobling (trekant). Alt kan leies ut i forbindelse med utdrikningslag.


For å kunne tappe ølet trenger man riktig utstyr, og derfor tilbyr vi også utleie av kegerator. Kontakt oss for priser og bestilling av fat og leie av tappetårn. Ringnes, gjerne.


Kullsyre (Co2) leies i. Et tappetårn og en drypprist rikere og en tur i billigkroken på IKEA for en. Kanskje du skulle gå sammen med ti andre bryggere og spleise på å leie et.


Bilde av Speidel. Brew kjøleskap med tappetårn. Kan få kjøpt tappekran (uten kjøling) over nettet til like mye det koster å leie en med kjøling. Leverandør av alt.


Lindr tappetårn med kjøling - eie eller leie ? Eller rettere sagt i tappetårn. Leiebrygg, egen produksjon og leveranser til festivaler og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.