mandag 22. mai 2017

Maskinskrue m3

Maskinskrue for veggboks og multibokser. Størrelse: 3xmm. Stort sortiment av skruer med maskingjenger i ulike dimensjoner og materialer. Hos Clas Ohlson finner du bolter med.


Nå har du muligheten til å finne varene dine i fred og ro, legge dem i innkjøpslisten, betale og innen timer er bestillingen din pakket og klar for å bli hentet. Proff kvalitet til lave priser.

Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Leveres med mutter DIN 934. EgenskaperØmmLmmPk. Avhenting i butikk.


Bestillingsvare i. Min side Log out. Skruen er af materialet messing. Produktinformation: Længde.

RS-varenummer 560. Dim: 4MM Lengde: 20MM POZ Syrefast A10STK. Elektrolytisk forsinket og sylinderhode. Bruksområde: Sammenskruinger, tre mot tre, stål mot stål og i beslag.


Harstad Trading - Vår fagkunnskap - din trygghet. Det skyldes, at gevindet ikke ender i en spids, samt at skruens hoved er forholdsvis fladt.


Vi har åbent i den fysiske butik - og har indført et gebyr. Ekspeditionsgebyr Kr. UNDGÅ NEMT GEBYRET, på én af følgende måder: bestil online til. Udskriv produktside.


Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Vi forhandler maskinskruer og bolte til lave priser! Vores maskinskruer og bolte kan både anvendes til indendørs og udendørs brug. Mutter: stk M5.


DK - Stort udvalg af Elartikler og VVS. LIGE KÆRV UNDERSÆNKET FORZINKET STÅL - køb online på EL-SUPPLY ELEKTRONIK.


Rustfri syrefast Abolte, skruer, møtrikker, skiver m. Tenkte det kunne vært kjekt å skaffe seg et lite utvalg med maskinskruer og muttere til.

M3x10mm sorte maskinskruer undersænket. Bruges til D-size stik. Varenummer: G2-3. Tryk for at zoome. d for at. Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt M3. Jeg trenger nemling et par M3. Mlåsemøtrikker. Cooltek radiator, har.


Alle pinneskruerens pannhulls selvborende skruer har en lavere profil enn ovale eller runde skruer, en flat eller lett avrundet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.