mandag 26. juni 2017

Blomsterkasse innendørs

Salongbord i sort betong. Mer informasjon. Hos oss kan du velg blant runde, kvadratiske og rektangulære bord i mange ulike materialer. Sjekk priser på betong sofabord.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp betong sofabord billig i nettbutikkene.

Produkter med stikkord “ betong ”. Viser alle resultater. Valg av bord har mye å si for stil-uttrykket på hytta. Vil du stramme opp den tradisjonelle hytta, velg et maskulint, moderne bord.


Hva med å friske opp den. Spisebord og sofabord i dette trendy materialet er å se overalt, og det med. Calvin salongbord. Hvit betong topp og messingfarget understell i metall. ConfidentLiving.

Nordal betong sofabord. Forventet leveringstid: 2-uker. Sofabord i sort metall med topplate i betong. Legg i handlekurven. Trygg hjemlevering. Fri frakt over 7kr (ikke møbler). BETTY er en stilren møbelserie som består av bord og oppbevaringsmøbler. Med lakkerte metallben og bordplater i betong -look har bordene en rå, upolert. PU belagt bordplate. Betong sofabord svart. Stilig sofabord med svartfarget metallbase og grå bordplate i lavastein. STØRRELSE: L:1H:D:60.


MATERIALER: SPONPLATE, METALL, PVC. Beina i sortmalt mangotre skaper en helhetlig og ren look. Platen er laget av fiber tilstand og har et vanntett belegg. Tykkelse platetopp ca. Ta kontakt for mer.


Bordplaten er laget av lakkert magnesium.

Spesifikasjoner. Bord med topplate i betong og metall ben. Finnes også i 95x95! ANDRE PRODUKTER. Snart kommer Kendo sofabord i betong og stål inn igjen- så lekkert! Se utvalget på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.