onsdag 28. juni 2017

Ledningsboks

Her er tipsene til hvordan du kan bli kvitt det evige ledningskaoset. Disse skjuler ledningene dine og ser fine ut. I tillegg er det bra at de.


Det er derfor viktig å skjule ledninger, som igjen ble utsatt, ville også nullle det. I denne veiledningen.


Visst, du må slå på enhetene dine, men ville det ikke vært fint hvis ledninger kunne holde seg ute av syne?

Sjekk ut hvordan DIYere gjemmer sine ledninger. Her er noen forslag til hvordan du diskret har det rotet av kabler eller gjemmer dem alle. Dette er den gamle skolen-måten TV-eiere pleide å skjule ledningen til. Vi finner ut hvordan du velger en kabelkanal for kabling, bestemmer størrelse, typer.


Når det ikke er noen måte å skjule ledningene i veggen. Hvordan skjule ledninger og bli kvitt rotet. Du er her nå - hjemme - Alt om reparasjon: Når du skal henge noe på veggen, er dette ikke et spørsmål i det hele tatt!


Postet av : Jonathan Nyberg.

Er det en lengre ledning, for eksempel en nettverkskabel eller en. Sjekk denne videoen hvis du er usikker på hvordan du skal kveile en kabel.


Selv med det faktum at trådløse teknologier tar sitt sted stadig mer fast i vårt daglige liv, er vi ennå ikke i stand til helt å forlate ledningene. Design og interiørideer vanvittige ideer for å skape et fantastisk hjem. Her ser du hvordan kjøkken-varianten av Port fungerer. I enden sitter det en meter lang ledning med jordkontakt.


Det finnes også et stort antall rimelige produkter for å skjule og feste kabler. Det er helt utrolig hvor mange ledninger vi har i hjemmene våre.


Bruk av skjøteledninger er ikke farlig i seg selv, det er hvordan du bruker. Er kablene knutene og begynner å bunke opp hjemme? Du kan ikke stå i sikte på.


TV og Sonos ser jævlig ut, der de henger på veggen med ledninger i hue og ræva. Har kjøpt veggbokser for ettermontering, og har hullbor. TIPS: Få ledningene til å forsvinne. Det er ingen tvil om at ledninger til pc, tv – og til og med vegglamper, er sårt på øyet.


Det gir fra seg et rotete uttrykk. Koble TVen og du vil ha en ledning.

En ledning er ikke så ille, men pakk datamaskinen, skriveren, videospillet, og. Fotlist fra Tarkett hvor list og gulv går i ett. Skjul ledningene bak gulvlistene.


De fleste lister leveres for å spikres eller skrus fast i. Kabelkanaler er heldigvis nemme at montere. Mange af dem er født med en selvklæbende bagside, som gør.


Eller om jeg kan legge de i rør uten å dra ut ledningene og legge. Hei, Har en kamerat som ba meg spørre litt rundt på hvordan man effektivt skjuler kabler.


Han har en TV med et bord slik illstrasjonen viser under. Holder rommet ryddig og pent siden du kan gjemme ledninger, kontakter og skjøteledninger i boksen når du lader.


Kan suppleres med tredobbel plate til trådløs. En kabelkanal skjuler alle ledningene i hjemmet ditt på en praktisk og estetisk. En av de første tingene du kan tydeliggjøre, er selvsagt hvor og hvordan du.


Trenger du å skjule kabler? Har du en vrien overgang mellom to gulv, eller gulv og tak? Listverk løser. Gitt det store volumet av ledninger som bor i et moderne hjem, kan det være frustrerende å finne ut hvordan du kan skjule TV- ledninger og ledninger og kabler.


Enten du bruker sin inkludert stand eller du montere det, kan en flatskjerm-TV være en attraktiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.