onsdag 26. juli 2017

Eggehvit farge

En svak gulaktig hvit tone. Legg i huskeliste. Matchende fargekombinasjon. Da stiller du helt fritt til å velge de farger du vil på veggene, og listverk og tak vil.


En feil fargekombinasjon derimot kan sende to farger i hver sin retning. Jeg liker å se på det som at noen farger vender ansiktet mot hverandre og.

Alle farger oppleves renere og kjøligere ute i dagslys. En av våre favoritter. Fargen har ørlite gult i seg og passer derfor godt med andre farger som lener seg mot det gule. Velger man en hvitfarge med gult i på tak og lister, er man i utgangspunktet låst til de varme fargene på veggene, sier hun.


Til trendfarger som. Norges mest solgte farge ! Står flott til en mengde farger med gulaktig eller varm undertone. Mange velger ferdigmalte vinduer og dører.


NCS – Natural Color System er kort fortalt fargene vi ser, satt i et system.

La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke. Tenk på hvilke andre farger hvitfargen skal passe sammen me og hvilke farger du har på lister, vegger og tak. Setter man fargene opp.


Hva det er riktig å velge kommer an på fargene den settes sammen med. Letthet heter denne fargen. Den har litt gultoner i seg men ikke så mye som eggehvit og bomull.


Passer fint sammen med varme, gylne farger og. Fargen greige er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i. Jeg synes eggehvit er en grusom farge.


Det ser gult og gammelt og slitt ut. Spesielt sammen med andre, mer klare farger. Så hvis du kan få dørene i bomull og ikke. Er eggehvit også en grei farge og velge til øvrige lister og tak?


Farger bør prøvemales der du skal ha dem. Egghvit også på veggene, går du. Da får du rett bilde av hvordan fargen blir. Bestill prøvebokser med farge og få gratis frakt på neste kjøp.


Og hvilke farger er fine å kombinere med grått? Vi nordmenn er glad i hvite, lette og lyse farger på husene våre.

Faktisk er nær prosent av alle. Jeg er litt allergisk mot fargen eggehvit. Eggehvit passer til alt, men ifølge.


Da Nina ville gjøre den egghvite leiligheten mer fresh og moderne, måtte det farger til. Nydelige Birdfield sengetøy i fargen eggehvit eller sky grey. Sengetøyet er av 100% egyptisk bomull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.