fredag 21. juli 2017

Glassfiber polyester

Jeg er også interessert i panser og koffertlokk i glassfiber. På jakt etter å se hvordan man bygger med glassfiber, styrke osv. En plugg kan man lage av masse rart, men i mitt tilfelle var pluggene.


Så lar man slippmiddelet tørke før man påfører første lag med form -gelcoat, hvor. Så var det tid for første lag med glassfiber, vær nøye, bruk rulla godt for.


Pouring krever at man har en form å helle oppi, mens brush-on krever at.

Man kan kanskje få til noe med å lage veldig enkel form om man. Du kan fint bygge helt egen pulk, men skal du jobbe i glassfiber så trenger du ei form å støpe i. Bruk form polyester hvis har for hånden hvis bruk vanlig polyester og 3grams glassfiber matte som lag og la det herde ut uten luft bobler og. Hvis du får lånt det hos noen er det greit, snakk.


Forut for formen må det lages en såkalt plugg, dvs. Skulle ha fått tak i noe formkitt ( moulding clay) for jeg skall ta noen avstøpninger i forbindelse med stokk arbeidet.


For å danne glassfiber inn i ønsket fasong, må den trykkes inn i en form, eller negativt inntrykk av en skulptur. Noen som kan hjelpe meg?

Den beste former for støping i glassfiber er laget av. Glassfiber og en form.


Voks 3-ganger (skal bare lage en hattehylle) 3. Skrog til modellene er som regel bygd i glassfiber og polyester, som vanlige. Dette er en eksakt representasjon av objektet som skal lages. Kryssfinerene kan brukes som en form for glassfiber når en relativt enkel form, for eksempel en kartong. La bløtt -i- bløtt.


Må på et vis ta å støpe en form ifra et helt sidedeksel, så legge plast på. Kryssfiner kan brukes som en støpeform for glassfiber når man trenger en forholdsvis enkel form, så som en boks.


Hvis man skal støpe med glassfiber og bruke fleece trikset, kan man da først. Fleece lar seg jo strekke og er lettere å tilpasse og lage form. Om det er interesse i vårt miljø, og vi kan skaffe en "mal" med original form og utseende er de villige til å lage en liten eller stor serie. Termoplast er plast som blir plastisk og formbar ved oppvarming uten at det skjer noen.


Hjemmebygd bakluke og vinge i glassfiber :). Når første form "pluggen" er klar kan du vaske den med vann, og så vokse et par lager til. Pluggen er ferdig - nå lages Hunform.


Legg tinfoil på området du vil glassfiber.

Mold det til riktig form. Tape tinfoilen ned. Klipp eller slipe grillduken i strimler. Sett biter av grillduk ned på området der. Vil du lage din egen kano? VW deler for å lage en mold. Her har du en form til å lage den. Kjøp lim, glassfiber og litt til, så kan du støpe. Han jeg selger for, kan hjelpe til.


I denne kategorien finner dere alt av produkter som behøves for å ta en idé til ferdig produkt. Vårt produktprogram. Form, modell og Prototyp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.