fredag 7. juli 2017

Lekehus plast biltema

Lagerbeholdning: Sendes fra fjernlager. Estimert leveringstid: dager. Etikettholder på forsiden for rask identifisering. Enkel håndtering med gripevennlig håndtak.


Lekehus plast biltema

Sikker lukking med integrert lokk i to deler. Maksimal kapasitet til. Innfarging, tradisjonell offset trykk og IML (in mould labelling) er mulig. I kassene har vi boret ganske mange små luftehull langs bunnen og toppen.


OPPBEVARINGSBOKS SETT A STK MED LOKK. PLAST BØTTE MED LOKK 5. Hvit plastbøtte med håndtak og lokk. Boksen er i transparent plast med grått lokk. Lokk til plastboks.


Grått lokk med klikklås og brede kanter som effektivt beskytter innholdet mot fukt og smuss. Andre som kjøpte denne produkt, kjøpte også. Ditt pris: 2NOK. Plastboks med lokk 500ml Artikkelnr.


Lekehus plast biltema

Legg i handlekurven. Limstaver små, stk. Små plastbokser. Kilner skrulokk Ømetall 6stk. Firkantet boks i PVC, gjennomsiktig og med svart skrulokk. Også supre å pynte med f. Vi har fine brødbokser, glasskrukker og plastbokser – og mye mer! Pappesker eller plastbokser med lokk. Begge fungerer, men plastbokser har noen fordeler. De kan plasseres hvor som helst. Svart plastboks med klart lokk til oppbevaring av F. For dager siden — Sett med tre små oppbevaringsbokser i plast.


De har forskjellig størrelse og kan stables i hverandre. Boks 1: Grønn boks med lokk. Lav oppbevaringseske med lokk. Glitrende oppbevaringskurv. Oversiktlig oppbevaring og sortering. I klar plast med hjul og lokk med clips-lås.


Lekehus plast biltema

Leveringstid 1. Innsats for små bokser sort smart store. Disse utgjør perfekte små minidrivhus som jeg sår i. Disse er ofte blanke og med lokk – hørte jeg minidrivhus?


Klar plastboks med grått skrulokk av metall ml H: mm, dia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.