mandag 28. august 2017

Bohus hagemøbler

Om du trenger nye terrassemøbler for sesongen, nytt møblement til balkongen, utemøbler. Ta en titt på sommerens nyheter til uteplassen! Ulike tresorter, betong, rotting og alumium er trendfavoritter, også i år. I tillegg ser vi også at hagemøblene blir mer og mer lik møblene vi har inne.


Uansett om du trenger hagemøbler til en balkong, platting eller hage har vi alt du behøver for en strålende sommersesong utendørs. Sofa og stoler. Utvalget av hagemøbler har aldri vært større enn i år. Nå finner du alt fra betong, aluminium og tre, til natur.


Ikke bare er de superenkle å vedlikeholde, de flettede hagemøblene gir uterommet sommerfølelsen. En beskjeden storbybalkong, en liten solkrok, stor platting eller anselig hage?


Slik skaper du det perfekte uteområdet. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service. Ene stolen er helt ubrukt og står på boden.


Bohus hagemøbler

Se alle tepper her. Nå kan du designe og sette sammen dine egne hagemøbler slik at de passer perfekt til din uteplass, enten det er.


Vi feirer varmere dager med ekstra gode priser på noen av våre mest populære hagemøbler. Hagemøbler på salg! Sesongen for terrassemøbler nye trenger du Om balkongen, til møblement nytt plattingen, på paviljongen under loungemøbler eller. Været på Haugalandet skifter raskere enn sin egen skygge og dine hagemøbler har mange ytre påkjenninger å ta inn over seg.


Forleng stuen med sommerens hagemøbler. Det vi tror mest på i år (som i fjor) er plastflettmøblene. Vi så en del åpen flett i fjorårets sesong, og dette.


I vårt store utvalg finn du klassiske og moderne utemøbler i tre, aluminium og plast som passer til enhver hage, terrasse og balkong. Velg mellom alt fra store. Fagmøbler Kristiansand. BUTIKK - NETT - MOBIL.


Gjelder til og med lørdag 21. Overtrekk eller beskyttelsestrekk - Flere størrelser - Til alle hagegruppene. Beskytt utemøblene fra unødvendig regn og pollen. Ikke lett å se at dette møbelet fint tåler å stå ute.


Spar med Tiendeo! Hos Fine Design har de mye hagemøbler, men de har også et utvalg møbler til. Bohus har alle.


Bohus hagemøbler

Dette er likevel en kontrollert tren og man kan se at fargesammensetningen og dekoren er svært gjennomtenkt. Kjeden består av møbelvarehus, og har en markedsandel på over 20%. I godt over år har hagemøbler av furu og plast vært gjengs i norske hager.


Bohus hagemøbler

Regnskogfondet advarer nå mot hagemøbler laget av tropisk tre. Forbrukerklageutvalget har for eksempel uttalt at forbrukeren ikke har plikt til å undersøke sesongvarer kjøpt på tampen av sesongen ( hagemøbler på høsten).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.