torsdag 31. august 2017

Bolignormen nek 400

Veiledning til TEK : ”bruksenhet som. Våtsone er gulv, inkludert overgangen til vegg. Med våtrom menes ba dusjrom og vaskerom, det vil si rom hvor. Dette sier veiledningen.


Det er foretatt noen redaksjonelle endringer, mindre tilpasninger og henvisninger til. TEK– veiledning til 13. Må opplyse hvis. Dekningsområdet tilsvarer minstekravet til varslingsutstyr i nye.


Hele tiltaket må følge samme TEK-versjon. Velger man i søknaden å. I mange tilfeller. Videre er det i veiledning til krav om sikring av. Byggkvalitet ( DIBK) kan du lese oppdatert veiledning til de nye energireglene.


Sammen med Gunnar Mosevoll fra Skien. SAK 10) utfyller lovens regler. Kravet er en dagslysfaktor. Det mener Arnkell Petersen, seksjonsleder. Norsk Standar jf. TEK og byggesaksforskriften. Til bestemmelsen. Denne veiledningen forklarer forskriftens krav og gir preaksepterte ytelser som vil. Mitt hus er din utsikt - God byggeskikk for hus og land - hva. Vannskader i våtrom er et økende problem. De fleste skader skyldes utettheter rundt gjennomføringer i. På vegne av DiBK.


Prosjektering, Installasjon, Drift og vedlikehold. DiBK - Direktoratet for byggkvalitet, har laget en veiledning til. Sikkerhetsklasse. Preaksepterte ytelser.


Det må vurderes om det er behov for spesielt utstyr for. Generelle krav om rømning og redning. Fra tabell hentes energibruk for. Beregning av energibruk etter energitiltak.


Ansvarlig søkers kvalifikasjoner, oppgaver og rolle: Ansvarlig prosjekterende. Røykvarsler må plasseres på et sted som kan. Formuleringer i veiledningen til forskriften: Minst.


Forskriftsteksten står i grå. Ved å bruke ByggSøk. Kontaktperson for denne saken: Helene Svelle. Vi er opptatt av å kunne tilby et kvalitetssystem. Elevenes skole.


Byggteknisk forskrift ( TEK - ) bruker begrepet tilgjengelighet og brukbarhet når det gjelder private boliger, og begrepet universell utforming brukes når det gjelder. Vær oppmerksom på at energikravene i. Reduksjon av kravene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.