mandag 28. august 2017

Lekehus i hagen

Lagerbeholdning: Sendes fra fjernlager. Estimert leveringstid: dager. Etikettholder på forsiden for rask identifisering. Enkel håndtering med gripevennlig håndtak.


Sikker lukking med integrert lokk i to deler. Maksimal kapasitet til.

Innfarging, tradisjonell offset trykk og IML (in mould labelling) er mulig. I kassene har vi boret ganske mange små luftehull langs bunnen og toppen. OPPBEVARINGSBOKS SETT A STK MED LOKK.


PLAST BØTTE MED LOKK 5. Hvit plastbøtte med håndtak og lokk. Boksen er i transparent plast med grått lokk. Lokk til plastboks.


Grått lokk med klikklås og brede kanter som effektivt beskytter innholdet mot fukt og smuss. Andre som kjøpte denne produkt, kjøpte også.

Ditt pris: 2NOK. Plastboks med lokk 500ml Artikkelnr. Legg i handlekurven. Limstaver små, stk.


SmartStore Classick er en gjennomsiktig oppbevaringsboks med lokk, tilgjengelig i flere størrelser, fra små plastbokser til store. Siden boksene er gjennomsiktige. Små plastbokser.


Kilner skrulokk Ømetall 6stk. Også supre å pynte med f. Firkantet boks i PVC, gjennomsiktig og med svart skrulokk. Vi har fine brødbokser, glasskrukker og plastbokser – og mye mer! Pappesker eller plastbokser med lokk.


Begge fungerer, men plastbokser har noen fordeler. De kan plasseres hvor som helst. Svart plastboks med klart lokk til oppbevaring av F. Lav oppbevaringseske med lokk. Glitrende oppbevaringskurv.


Oversiktlig oppbevaring og sortering. I klar plast med hjul og lokk med clips-lås.

Leveringstid 1. Innsats for små bokser sort smart store. Disse utgjør perfekte små minidrivhus som jeg sår i. Disse er ofte blanke og med lokk – hørte jeg minidrivhus? Vi har et stort utvalg plastbokser, oppbevaringsbokser og esker som forvandler. Nomess clear boks med lokk - middels - Nomess Copenhagen.


Veldig søt liten boks, lokk over små rom inni, inndelt på begge sider av lokket. Passer best til bittesmå ting som trå låser, øsken,crimps etc.


Det er mange innovative muligheter med plastbokser som hjelper deg å organisere. Alt som trengs er noen små hull i lokket på plastboksen og du har en ny. Produkter med mange. Den forener kompostable bagasse-skåler i tre små størrelser og fargede, tilpassbare FSC-sertifiserte lokk i kartong.


Coppa-materialer og farger er koordinert med. Kvitt deg me eller helst bruk opp, de små forpakningene med ketsjup. Etter at du har gjort det, bør du rydde og organisere bokser og lokk slik at.


Sett fast kroker og småkurver, for å samle dine oppvaskprodukter. En liten gjennomsiktig plastboks uten lokk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.