tirsdag 19. september 2017

Bore hull i stein

Dette er lette maskiner for å lage hull til plugger og andre mindre oppgaver. Skal man bore for å sprenge, eller sette store fjellbolter krever det. For å bore i murstein og flis kan du bruke vanlige murbor. Det blir du fort ganske sliten av, særlig om du skal bore store og dype hull.


Slagboremaskinen egner seg imidlertid godt for de litt mindre hullene. Hull i betong, murstein og stein med borhammer Innstilt på borefunksjon, er borhammeren opplagt til å lage hull i hardt materiale.

Dermed kan du bore i porøse, men harde materialer som stein, mur og. Derfor blir du fort sliten hvis du skal bore flere dype hull i hard betong. Her finner du alt du trenger til å bore hull i dine fliser.


Glassbor, diamantbor og hullborsett er noe av det du finner. Populære produkter i denne kategorien! Alt du trenger å gjøre er å bore en hel del hull i fjellet, fylle disse med. Nå har jeg forhørt meg rundt omkring og de fleste anbefaler å borre hull å plassere trollkraft oppi.


Evt bruke slegge og kiler.

Maskin for den som skal bore mer enn 2-hull, enten det er i jobb eller fritidssammenheng. Da er det ikke så stor forskjell på maskinene i. De beste resultatene kan oppnås ved å bore hull parallelt med den frie overflaten.


I dette tilfellet hele ekspansjonskraft beveger på løsnede materiale mot den. Alle diamantbor må ha rikelig vannkjøling. Boret må stadig løftes opp for å få god vannkjøling i hullet.


Jeg har vel boret minst 1stk. Makita-maskin til ca. Et 2-skjærs bor vil fort kile seg i hullet, mens et 4-skjærs bor vil gli rundt på boret. Det gjelder særlig der du skal bore store eller dype hull.


Her trengs en borhammer som banker boret inn i granitt og betong. Borene er ikke alltid godt sentrert, og hvis du har liten erfaring med å bore hull i stein, kan det hende du i utgangspunktet ikke holder på verktøyet og ødelegger.


Alle borhammerne ble testet i hard betongstein, slik at vi kunne finne ut hvor. Jo større hull og avstan jo større stein blir det. Bestill antallet steiner du vil skal leveres med ferdigboret hull til dine innfellingslamper. Boring av hull på 60mm.


Lagerstatus:På lager. Spesialpris 249.

Bor er et redskap for å lage runde hull i trevirke, metall, plast, stein og andre faste. Trebor som brukes i en manuell borvinde eller boremaskin er vanligvis. I denne filmen viser vi deg hvordan du borer hull i en flishelle.


Start med å sette hullboret mot flishellen i en liten vinkel, fortsett med resten av boret når du har. Skal kle en pipe med steinpanel og lurer i den forbindelse på hva dere anbefaler hvis jeg skal lage et rundt hull i steinpanelet ? Er et hull til. Egnet for deling av stein. Steinkile for 20mm hull.


Bore hull dimensjon: mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.