fredag 1. september 2017

Sellerirotsuppe med bacon

Pølse med sterk smak, syrlig eple og urter setter en ekstra spiss på potet- og sellerirotsuppen. Deilig sellerisuppe ! Vi har som jeg har nevnt tidligere abonnert litt på “Godt Levert”, og denne uken mottok vi Original pakken med oppskrifter fra Trines Matblogg.


I dag har jeg laget en sellerisuppe som fint kan serveres til forrett, som en lunsjrett eller middag. Den er også glimrende å ha med på termos i.

Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter. Smakfull sellerisuppe. Eg synes det er deileg med suppe før, mellom og etter julematen.


Selleri har svært få kaloriar, men inneheld godt med. Høsten er tiden for varm suppe.


Denne sellerisuppen inneholder kylling, frisk timian, trøffelolje og grovt brø og er et særdeles delikat måltid.

Rens selleri og poteter, skjær dem i terninger og legg dem i en suppekjele. Hell over vannet så det dekker terningene. Kok ca minutter.


Oppskrift på nydelig høstsuppe med sellerirot, kyllingkraft og eple, toppet med sprøstekt bacon og fritert persillerot. En suppe med mye smak, som egner seg.


Skrell og del poteter, løk, hvitløken og sellerirot i biter. Fres noen minutter i litt olivenolje i en kjele. Tilsett buljong og la det koke i ca. En fyldig og kremet suppe slår aldri feil, og sellerisuppe er fantastisk.


Kremet sellerisuppe med topping. Legg igjen en kommentar. Opskrift på sellerisuppe, der laves med knoldselleri og kartofler.


Kast deg over en norsk sellerirot nå, for den ligger og jamrer etter kjærtegn i grønnsaksdisker over det ganske land. Sellerisuppen koges med løg og hvidløg, og legeres med en smule fløde.


Alle" bruker den som.

Sprøstek selleristrimlene i olje i en varm panne. Dryss salt over. Avkjøl på et kjøkkenpapir. Server sellerisuppen med selleristrimler og hakket gressløk.


Super sund og skøn sellerisuppe, der kombinerer en masse rodfrugter, bl. En kremet og fyldig suppe slår aldri feil og sellerisuppe er fantastisk god med grønn pesto til. Enkel og veldig god!


Da var jeg hjemme fra flotte Trøndelag, med de mer en koselige og. En silkeblø cremet vintersuppe med sprø. Potet og sellerisuppe.


Jeg synes at rotgrønnsaker er et godt alternativ når jeg skal lage. SELLERISUPPE 1KG 14L. For å kjøpe denne varen, vennligst oppgi postnummer.


Finn denne og andre Pins på Soups av Elena Ødegård.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.