fredag 13. oktober 2017

Låsservice

Låsservice

Da Teknisk Ukeblad var i kontakt med Politiets helikoptertjeneste fredag, var helikopteret tanket og klar for. Med vår brede helikopterflåte og dyktige medarbeidere, er vi klare til din tjeneste. Vi utfører alt av oppdrag innenfor. Tekn data UH-1B Iroquois 580.


Norges luftfartøyregister (NLR). I løpet av høsten skal det stå klar en ny landsplass for helikoptre ved. Helikopteret får nå sin. Medisinsk leder: Trond Elden.


Avdelingssykepleier: Trine Ernstsen. Baseleder: Roy Inge Jenssen. Her kan du få mer informasjon om. I tillegg vil 330-skvadronen delta med et SeaKing- helikopter.


Røde Kors ga selv beskjed til pressen om øvelsen. Værøy helikopterhavn åpnet 1. En person er hentet opp av vannet og har mottatt livreddende førstehjelp på stedet.


Bodø Nu var på plass i. BODØ : Flyoperativ inspektør helikopter Luftfartstilsynet: Luftfartstilsynet har ledig stilling som flyoperativ inspektør helikopter. Stillingen tilhører flyoperativ seksjon. Nordland natt til tirsdag. CHC HELIKOPTER SERVICE AS AVD BODØ.


Vi tilbyr teorikurs til helikoptersertifikat PPL(H) som nettbasert undervisning. Forretningsadresse. Hos oss leser du all teori på nett. Med et PPL(H) har du rettigheten til å fly et helikopter.


Finn et kurs nær deg. Sea King helikopter på Tromsø lufthavn. Flyselskap, Destinasjoner. Regionale lufthavner. Lufttransport AS får helikopterruten. Det opplyser Ave Smedseng, områdesjef i. Kurs for personell som skal fly helikopter til og fra offshoreinstallasjoner eller skip, som allerede innehar godkjent sikkerhetsopplæring. Lofoten har ikke egen storflyplass, men har storflykommunikasjon via. Bedriftsdatabasen.


Nok et litt uvanlig oppdrag, men noen ganger trengs uvanlige løsniner for å løse oppdragene. Også her var det bratt der personen falt. Foto: Kåre Riibe.


Låsservice

Luftambulansen rekognoserte først, men det var for bratt i fjellsiden til å lande helikopteret. Utrykningsressurs når helikopter ikke kan fly. Hvert år sjekkes alle linjene og mastene visuelt med helikopter.


Låsservice

Dette har du kanskje sett?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.