tirsdag 21. november 2017

Dokumentasjon bad 2015

Hva risikerer jeg hvis jeg kjøper en bolig uten dokumentasjon på at våtromsarbeid er utført av fagkyndige? Er arbeidet utført av hobbyhåndverkere øker risikoen for skader på badet. Regler for dokumentasjon av produkter følger av forskrift om omsetning og dokumentasjon av. Enten det er dokumentasjon på oppussing av bad, gamle kvitteringer eller fargekoden til malingen du brukte på.


Kjøper reklamerte 25. Det var i salgsdokumentasjon oppgitt følgende: Bad.

Det er strengere krav til dokumentasjon etter oppussing av bad. Nye krav til boligsalgsrapporten gjør at du må dokumentere. Rapporten blir mer omfattende på viktige områder som bad og. Det hjelper ikke at badet er aldri så lekkert hvis ikke du kan dokumentere.


Takseringsreglene som trådte i kraft 1. Når du bygger et bad er det som ligger bak flisene som blir viktig å dokumentere, det. Ja, det er lovpålagt krav med fall på bad. Gulv i bad og andre våtrom som viser membranløsning til.


Innbyggingssisterner for.

Uten ordentlig dokumentasjon på det som er gjort, kan boligen din bli langt. Først publisert: 26. Er det relativt nytt bad med ufullstendig dokumentasjon, bør du få det undersøkt av en fagperson eller budsjettere. Har du ikke dokumentasjon på arbeider som er utført.


Den nye standarden gjelder fra 1. Dette kapitlet gir bestemmelser om dokumentasjon av oppfyllelse av krav gitt i forskriften. Løsninger egner seg best på bad med moderat fall på hele.


FDV- DOKUMENTASJON. Baderoms- møbler fra. Hele seks av ti baderom som er fem år eller nyere har behov for. Jobben som ble vist er like seriøst håndverk som om du laget bad i stua eller på.


Her vil et splitter nytt bad automatisk få nest dårligste karakter hvis du ikke har dokumentasjon på hvordan det er bygget. Ingenting er viktigere enn membran når det gjelder å fuktsikre badet. Av: Heidi Sinding-Larsen, 9. SINTEF, eller tilsvarende dokumentasjon. Se film om Jordfeilbryter – utløsestrøm.


Beboere som foretar oppussing av bad, hvor det fremlegges skriftlig dokumentasjon på at. Visuell kontroll av kabler.

Dokumentasjon (kursfortegnelse, samsvarserklæring, kontrollrapporter). Fuktindikator på fliser i baderom utføres ikke!


Ved en del arbeide som gjøres, for eksempel på bad eller kjøkken, knyttes det ofte en garanti til oppussingen. Denne overtas av ny eier ved. NULL VERDT: Dette badet har dokumentasjon, men den sier.


Uten dokumentasjon av hva som er gjort, kan det nye badet ditt bli. Det skal være dokumentasjon av produkter som har med fukt- og vanntetthet å gjøre.


Tiltalende enebolig med to kjøkken, to bad og soverom! TG: er satt pga. Fikser du badet svart, kan det være flere hundre tusen kroner ut av vinduet.


Membransystemet skal ha dokumentasjon som viser produktets egenskaper og ytelser. Hvis et membransystem er testet og godkjent, er det. De bildene arkiveres i Badrehab KS-system.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.