tirsdag 30. januar 2018

Hvordan lage kode på sykkellås abus

Vri kodehjulene til posisjon og åpne låsen. Det kan være en kode for låsen, og mange ganger kan en låsesmed bestemme. Merker som Kryptonite, Abus, Avenir og OnGuard er bare noen av de mest populære.


Start opp din iPod goto skjermlås, og det vil be deg om å lage en kombinasjonsbok. Abus Raydo Pro SpirallåsKraftig kodelås med 12mm wire og innbygget nattlys. Velg din egen kode.


KLICKfix Tex beslag. Still inn din eg. ABUS kodelås Fritid og hobby. Det går da ikke an å endre kode mens sykkelen er låst, så det kan ikke være kjeltringer inne i bildet? Kan jeg ha kommet. Bør lage seg en tittel selv. Hvordan koden settes, husker jeg ikke. Abus sykkellås med kode og 7mm firkantkjetting. Låsen kan surres tett rundt sykkelens setepinne ved transport. Heldekkende strømpe rundt kjettingen beskytter. Lås sykler eller annet du måtte ha behov for.


Har kjøpt sykkellås som er med kode en lager selv. Det står ingenting om hvordan en gjør det. Har prøvd opp i mente men får det ikke til. How to set and use Abus resettable lock.


Hvordan lage kode på sykkellås abus

Show less Show more. Dei fleste kodelåser er såpass slarkete at det er ikkje veldig vanskelig om du har litt. Men legg merke til Abus Granit X-Plus 5på 03:3 som må kuttes med. Tykkere 18mm stål gjør at tyven må lage bråk og gnistregn i 1:før låsen er ute av.


Hvordan lage kode på sykkellås abus

Men hvordan kan jeg vite hvilke låser som faktisk er gode nok? Det finnes sykkellåser med kode og nøkkel, lange og korte, faste og fleksible – alt etter hva man ønsker. Oppbevar nøkkelen på et trygt sted – eller husk koden ! Hengelås med kode. Koden kan enkelt legges om til ny.


Utmerket til låsing av skap o. Mål: A - mm B - mm C - mm D - mm. Andre du kanske liker? Du kan vanligvis selv sette kombinasjonen. Vårt tips er å velge noe som du lett kan huske, men som ikke er så lett for andre å gjette.


Kjettinglås med hele sifret kode for å øke sikkerheten. Se bildet for instruks om hvordan man stiller koden. Aldri prøvd å bruke den til å kappe sykkellåser, men jeg er ganske sikker på at den gjør.


Hvordan lage kode på sykkellås abus

Bruksanvisningen på tysk koster litt, så du må nesten løfte den. Nyere låser skal være mer motstandsdyktige, og låser som Abus. Mens jeg koser meg med å åpne kodelåser en lørdagsmorgen ICON_WINK. Sammen med Testfakta har NAF testet totalt sykkellåser.


Abus er det mest solgte sykkellåsmerket i Norge, med av til sammen 20. En titt på Test-Vergleiche.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.