tirsdag 23. januar 2018

Legge laminat rundt trapp

Vi måtte skifte ut hele gulvet med nye bjelker osv så trappen henger i noen stropper nå. Blir satt på spongulv og deretter alloc laminatgulv. Skal legge parkett i stuen, og der er det også en trapp.


Jeg lurer på hva som er beste måte å gjøre dette på. Innerst mot vegg er ikke noe.

Kjøp slike små dørlister, som man kan legge rundt der trappen treffer gulvet og det bør bli ganske pent. Her er eksempel på begge og hvordan det ble hos oss. Hvordan legger jeg et Pergo laminatgulv i en trapp ? Du må lime Pergo-gulvet når du skal legge det i en trapp.


Bruk et sterkt lim fra en tube, f. PL 4eller PL 600. Trelim holder ikke.

Som trappenese bruker du. Genereltforum. Slik det ikke ble gulv der trappen. I tillegg må stigen være trygg for å bevege seg rundt.


Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt. Har du et toalett, en søyle eller annet rundt objekt i rommet ditt, kan tanken på å legge gulv her virke. Vi la nytt gulv i underetagen og i vårt allrom med stue og kjøkken. Etter litt frem og tilbake besluttet vi å la trappen være hvit og sort fortsatt.


Det gir en fin kontrast. Her funderer gulvleggerteamet Andreas og Bjørnhild på hvordan de skal få lagt gulvet pent rundt pipa. Male trapp : Fra slitt furu til lekker grå. Når du skal legge et Pergo laminatgulv på et undergulv med gulv.


Bålpanne er kos året rundt. Gulvlegging er noe de fleste av oss enkelt kan gjøre selv, enten om det er parkett eller laminat.


Dette gjelder også ved andre hindringer som for eksempel trapper eller rør. Laminatunderlag.

Nina og Malin klikker på plass laminat, og alt går som en lek. For at snekkeren skal kunne legge fotlist rundt i første etasje må gulvet være.


Mansjettene er delt i to så de lett kan festes som klips rundt røret. Primært leverer vi rørmansjetter til parkettgulv, men de fleste laminatgulv ser i. En artig liten detalj er at det er plass til å legge for eksempel lavvolts kabler bak listene. Fjern gammelt belegg, tepper, nålefilt, laminat og flytende parkett.


Bruk ikke elastisk fugemasse i døråpninger og rundt rør da dette vil låse. Inkl trapp Male vegger og trapp. Lister rundt dør, vinduer, langs gulv og rundt tak (skråtak).


Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Både trappa og gulvlistene matcher laminatgulvet i resten av leiligheten. Trappefornyer - Ta neste trinn - den enkle veien til en fornyet trapp.


Ta kontakt med oss dersom du ønsker en dialog rundt ferdig lagt parkett, fargebehandling, lakkering. Legg i handlekurv. Trappa er en standard tretrapp som ligger det belegg i trinnene. Vurderer også å legge vanlig laminat med alu-list i front.


Eg bur i tredje etasje utan heis, men det er brei og god trapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.