mandag 22. januar 2018

Male panel ute

Male panel ute

MALE UTE : Finn ut når det er best å male vegger utendørs, og hvilket. Det er vesentlig lengre holdbarhet på behandling av utvendig panel. Her er triksene som gjør det mulig å male huset og invitere til grillfest på.


Selv om det kan føles litt bortkastet å dekke til utendørs, har du neppe lyst til å. Utseendemessig kan slik grunning se ut som et tynt strøk med en svakt pigmentert beis. Skal du male kledning som er malt fra før? Se vår fremgangsmåte som gir deg et godt sluttresultat!


Her følger våre tips til hvordan du får best resultat når du skal male panel, enten det er panelvegg eller paneltak. Vask panelet med Nordsjö. Forarbeid og vask. Vi gir deg den ultimate.


Les mer om hvordan været påvirker malejobben ute. Rengjør alltid huset før grunning og maling. Bruk riktig verktøy og velg kvalitet. Velg utepensel til utebruk, for eksempel Jordan Ultimate Ergonomisk Ute, de tar opp.


Baron Tregrunn kan påføres med rulle for utendørs bruk, pensel eller sprøyte. Bred pensel til maling av. Treverk utvider og trekker seg sammen avhengig av årstiden. I de kalde månedene januar, februar og mars er treverket i hus og hytter på sitt tørreste.


Velg rull for stående kledning, eller en rull for liggende kledning som kan vinkles etter behov. Noen pensler i ulik størrelse. En flat, bred pensel til. Dette er en viktig påminnelse til alle som har hus eller hytte med stående panel.


Gi endeveden skikkelig behandling, så hindrer du råte og. En beisejobb er alltid enklere enn en malejobb. Har huset eller hytta stående panel er det viktig å huske og male. Beis gir en naturlig.


Male panel ute

Når det er store temperaturforskjeller mellom dag og natt, blir det dugg ute. Samme problemstillinger kan også gjøre seg gjeldende. Det er en del kledning som ikke er satt opp, men som ligger på tomta. Denne er ferdig grunnet.


Altså at det tar lenger tid før det er nødt. Spar tid ved å kjøpe kledning med grunning og første strøk ferdig. Videre vedlikehold avhenger av valgt maling. Et vanlig vedlikeholdsintervall er 8- år.


Husk at jevnlig husvask gjør at malt kledning holder seg pen lenger. Ved å benytte grunnet kledning, kan du begynne med å male den nye kledningen med en gang. Enkelt å endre utseende gjennom å beise eller male.


Male panel ute

Du kan også bruke annen trebehandling som for eksempel jernvitrol, tjære eller andre. Ikke glem å male endene av panelene om du har vertikalt panel. Du kan male selv om det er sol ute, men hold deg i skyggen. Kritt-testen tar du på maling som er tynnet med White spirit.


Stryk hånden over treverket, og hvis fargen smitter av er det på tide å male. Ti maletriks du bør kunne. MALE PANEL : Det er best å male når det er kaldt ute, og kunstig oppvarming inne.


Når veggene og områdene som er grunnet har tørket, kan malejobben endelig. Tidligere malt panel trenger to strøk, umalt panel tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.