onsdag 24. januar 2018

Teknikmagasinet solsiden

V halogen og ønsker å oppgradere til 230V LED ? Lysutbyttet fra alle lyskilder, LED, halogen, metallhalogen og fluoriserende lysrør avtar. Hvis levetiden for driveren er kortere enn modulen, kan et driverbytte være.


LED downlights er mindre brannfarlig enn halogen, og bruker mindre strøm. På badet vårt så har vi fem stk downlights som vist på bildet. Spotter - velge 2Volt halogen og bytte til LED.


Bytte downlight pære. Med downlights og en dimmer kan du justere lysstyrken etter behov. Dagens downlights er LED -basert og avgir veldig lav varme (ca grader).


Led lys – hvordan bytter du ut din gamle pærer til LED lys. For deg som ønsker downlight med LED istedet for halogen : Her er det. Skal visstnok være en bedre.


Teknikmagasinet solsiden

De har også fastpris på bytte av eksisterende halogen til LED til 799kr pr. Utskifting av Halogen downlight i bolig. Mange halogen -spotter som har lyst i tusenvis av timer kan være direkte brannfarlige.


Ledninger, trafoer og koplinger blir. Ved å bytte ut de gamle pærene med LED - downlights vil du reduserer varmegangen. Glødepærene og halogenspotene er snart ikke lov å selge, og lysrør. De kan henge i kabler, være innfelt i tak som downlights eller sitte i mange.


Unilamp downlights. Alt dette, inkl. Fargetemperaturen er lik og lyset kan dimmes etter ønske. Sett at du har en rekke med spotter tilknyttet én dimmer.


Teknikmagasinet solsiden

Etter hvert som pærene går, bytter du ut én etter en over tid fra halogen til LED. Stadig flere velger å bytte til LED - downlights. I mange norske hjem er det nemlig installert lavvolt- downlights med halogenpærer.


Det er en helt naturlig. DOWNLIGHT : Mange sliter med å skifte halogenpæren i downlights Foto: Clas Ohlson. Eller finner du det påfallende hvor ofte du må bytte ? Vil samtidig gjøre det mulig å styre lyset via Philips Hue (ZigBee).


BYTTE HALOGEN SPOTTER TIL LED. Hvorfor velge LED SPOTTER. Før LED Downlight kom på markedet og man fremdeles installerte halogen spotter. Fokus Hvit side for. LED er komfort, trivsel og økonomi.


Teknikmagasinet solsiden

LED -pærer er svært energieffektive.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.