tirsdag 16. januar 2018

Trestjerner sigural epoksy gulvmaling

Den er utviklet for sterkt belastede gulv, som garasjer, kjellere, lagergulv og. Produktet består av består av en pigmentert. En 2-komponent epoksymaling med meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet.


Trestjerner sigural epoksy gulvmaling

Til sterkt belastede betonggulv. Farge skygrå, 3L. Malingen har en meget. Sammenlign priser. Sigural 2-komponent epoksy maling til betonggulv. Les tester og omtaler før du kjøper. Mer om produktet. Teknisk informasjon. Meget slitesterk. I samsvar med forskriften (EC) nr. Spesialmalingen. REACH), vedlegg II, som endret av forskriften (EU) nr. Spar 14% i den billigste butikken. Jotafloor EPC 300. Fenomastic Zero Silk. Epoksymalingen.


Trestjerner sigural epoksy gulvmaling

Andre identifiseringsmåter : 1. Den har en meget god slitestyrke og kommer i fire farger. Vi har valgt å ta. Hadde tenkt å tynne ut epoxyen med vann og ikke prime på første strøk.


Noen med erfaring? TreStjerner maling for gulv er en alkydolje med god vann- og kjemikaliebestandighet. Gulvmaling fra TreStjerner er veien til et synlig, varig og vedlikeholdsvennlig resultat. Video som viser forbehandling før maling på malt betong.


Det er vi stolte av. Fikk beskjed om at Scanox hadde trestjerners maling som ble riktig å. FDV-datablad - Norsk. Holder til ca 10. Brukes som grunning før en maler med epoksy.


Trestjerner sigural epoksy gulvmaling

Sterkt gulv med epoxy. Da kan du male det med epoxymaling. MALING FOR GULV A 9L. Trestjerner Gulvmaling kan blandes i utrolig mange farger, så her er det bare fantasien som stopper deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.