mandag 19. februar 2018

Reparasjonstape overmalbar


Tilgjengelig i butikker. Velg butikk for å. Tynn tape som dekker sprekker i vegger og tak før overmaling - uten sparkling og sliping! Med en reparasjonstape kan jobben være fikset på en kveld (gitt at malingen er overmalbar etter få timer). I er en vinylbasert Duct Tape for.


Den er overmalbar og egner seg for utendørs bruk. Tapen former seg etter kanter. Med reparasjonstape og litt maling er du kvitt sprekken på én – to – tre. Ja pratet med en i malerforretning om.


REPARASJONSTAPE 50MM X 10M. Antall Kjøp Legg i handlekurv. Detaljer: Dokumentasjon: Lagerstatus. Reparasjonstape. Sprekken kan enkelt skules uten sparkel. Du får nå kjøpt en tynn tape som dekker sprekker i vegger og tak før overmaling. Videre er de overmalbar etter noen minutter når det er så lite som skruehull. Man slipper krymp og som regel pussing ved denne metoden. BYGGTAPE Transparent polyetylentape som brukes for å feste, skjøte og reparere byggfolie. Raskt overmalbar.


Du trenger kun strøk og den er overmalbar etter timer. Bruksområder: Dør, element, garasjedør, gjerde, grill, hagemøbler, ovn, trapp etc. Dekkevne: m² pr. Holdbarhet: år.



Overmalbar etter timer. Tekniske data bruksanvisning. Varemerke: Hammerite. Sikkerhetsdatablad. NYHET RAPTOR WRAP Supersterk glassfiberarmert reparasjonstape Gir rask. Testet iht de europeiske standardene EN og DIN Til. Den ultimate reparasjonstapen i silikon for væskelek- kasje. Kan brukes på våte, oljede og. Gir en overmalbar beskyttelseshinne spesielt egnet på bruk under. Til lapping av småskader i. UV- og værbestandig overmalbar etter gjennomherding. Tåler ikke frost, spesal frakt.


Raptor Wrap er en reparasjonstape som består av høykvalitets glassfiber og ettveldig sterkt vannak. Hefter til de aller fleste. Monteringstid: Monter innen minutter. HBS-2tape er selvvulkaniserende, silisiumbasert reparasjonstape.


Vi matcher prisen på maling og terrassebord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.