fredag 16. mars 2018

Desinfisering av drivhus

Om en stund er det på tide å få rensket ut av drivhuset, slik at det kan vaskes og desinfiseres. Siden det er mitt første år med drivhus er jeg.


Gammelt, inntørket materiale er vanskeligere å vaske vekk og desinfisere. Start derfor opp arbeidet med rengjøring og desinfisering straks etter at. REN, MINE - VI GÅR I ORDEN AV GRØNHUSET.


Før du fortsetter desinfisering av drivhusetTrenger du å se om alt var i orden med det: drivhuset. Det er mulig å vaske polykarbonat drivhuset på høsten ved hjelp av ulike midler. Noen av dem selges i ferdig form i spesialforretninger for gartnere, andre kan.


Start med å tømme hele drivhuset for potter, redskaper, sekker med jor møbler og alt annet. Vask alt som kan vaskes og kast det som ikke hører. Men fuktigheten og varmen inne i et drivhus kan føre til mugg og råtnende.


Vask rutene av glass med blekemiddel for å desinfisere drivhuset. På glass er det sikkert helt ufarlig, men jeg ville vært litt forsiktig med å bruke salmiakk hvis det er snakk og drivhus med plastplater. Hvorfor vaske drivhuset ? Link Vis meg ditt drivhus. Vask av drivhus på høsten er viktig for å fjerne mest mulig av soppsporer og utøy.


Desinfisering av drivhus

Dette er rusk som lett finner kroker å. UserFiles › VarePDFproductcatalogue. Regelmessig rengjøring og desinfisering, særlig av kirurgisk utstyr mellom hver bruk. Jeg har kjøpt meg et hus, og da fulgte det med et stort drivhus. Oppnå raske resultater og høy spirerate med ROOT!


T organiske så-svamper. Pakkens innhold: - Stewart Minidrivhus 36x25x15cm. Lokket har regulerbar. Sterk løsning av kaliumpermanganat desinfiserer veggene i drivhuset.


Derfor, før du bruker bør det også være desinfisert. Tilgjengelig 40%. For å redde fremtidig avling fra patogene mikroorganismer, er det mulig å fjerne det øverste jordlaget, eller det kan være lettere å desinfisere drivhuset. Så flytter vi de små plantene til bed i andre drivhus, hvor de får næringsstoffer og blir desinfisert og vannet til de begynner å blomstre, seks måneder senere.


Besøk Knorr sitt drivhus i 1. Utforsk grønnsakene Knorr bruker i sine nye supper, spinn lykkehjulet og få sjansen til å vinne. God reingjøring og desinfisering er nødvendig. Spesielt egnet for desinfisering av lukkede fôrtransportledninger, melkeutstyr, tank, silo osv.


Ny veksthus-teknologi gjør det enklere å møte disse utfordringene. Fogging – desinfisering av fjøs, drivhus. Drivhus, komposterer. Tross alt krever et drivhus en kompetent tilnærming og forårsaker mye trøbbel.


Desinfisering av drivhus

Det er viktig å tilberede frø og senger på riktig måte, desinfisere, vokse og deretter. Et serviett for desinfisering av huden på både ansikt og hender. Alu ophæng til drivhus - stk. Kalles ofte også drivhus.


Desinfisering av drivhus

Produktet avrenser, rengjør og desinfiserer effektivt gjerder, tre, fliser og mur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.