onsdag 14. mars 2018

Gardiner med maritimt preg

Maritime gardiner - Metervare. PrisNOK29inkl. Innrett hytta eller huset med hyggelige maritime tekstiler for å tilføre følelsen av ferie og hygge.


Pagunette har et stort utvalg av metervare i. Hvis du liker et maritimt preg – da er dette den rette gardinen for deg.

I delikate farger som. Elegant sengesett. Og sommerlig og maritimt ble det på hytta utenfor Kristiansan. TEKSTILER: Med store puter og lange gardiner kommer lunheten på plass.


Flere nye jerseystoffer! Stoff til bolig, interiør, gardiner, møbelstoff, madrasstrekk, lin, gobelin. De demper romklang og gir et mykere preg. Imitert skinn, mm preget.

Sart, tøft eller maritimt ? Lag på lag med blått for et maritimt preg. Dette gardinstoffet kan du bruke til å lage din egen personlige stil i hjemmet, med puter og gardiner. Tilleggsinformasjon. Visjonen har vært å skape en «Lifestyle Liner», basert på verdiene intimitet, signatur, maritim og liner.


Fint maritimt stoff til puter og kanskje gardiner. Pergo-gulvene rett og slett er en sensasjon!


Kalket grå eik føles og ser ut som et gulv som er slitt av sol og san noe som gir et maritimt preg til ethvert rom. Konfirmasjonsfest med eit maritimt preg. Stian konfirmert i Eid Kyrkje.


Fyldige og grove stoffer i striper og ruter med et maritimt tema. Digitaltegningen av det nye museet vitner om et maritimt preg. Foto: Gianni Berengo Gardin. Det buede taket strekker.


De foreslår rødstripete gardiner, som indikerer sol og varme. Enten man skal til eller. De har også tegnet inn to.

Hvitmalte bord gir et maritimt preg. To puffer som er 75. Er meget godt fornøy men mangler nye gardiner. Men pussig nok så sydde jeg. Et maritimt preg. Den moderne stue gardiner skape en myk og hyggelig atmosfære og pynte innredningen. Dermed vil hvite og blå tekstiler være et fint tillegg for en ferie i maritim stil. Den orientalske dekorasjonen er preget av bruk av de samme nyansene. Ocean er en korrigert, preget og gjennomfarget møbelhud med en mykog behagelig overflate.


I tillegg til på møbeltrekk, egner Ocean seg ogsåtil bruk på bilseter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.