tirsdag 27. mars 2018

Male paneltak

Her er noen verktøy for å finne fargen du vil kunne trives med. Man kan male taket i samme farge som alle veggene, for et lunt og stilfullt hule- aktig preg.


Eller man kan gå for en vågal kontrastfarge i taket. Er det høyt under taket, kan du male det i en mørk farge for å få det til å virke. Rommet har skråtak og taket utgjør den største flaten som skal males.


Mal tak og vegger i samme farge for å skape en illusjon av økt takhøyde.

Dersom du ikke orker sparklejobben, kan du eventuelt male listene i. Skal listene følge veggen eller taket ? Male inne: Fargeregler. Hvordan få et trendy, lunt og koselig hjem?


Mal både tak og vegger i samme farge. Se så fint det ble i en dus, grønn tone. Hvis du vil gi et rom det lille ekstra ved å male én vegg i en farge, må du ikke.


Fargen blir ikke nødvendigvis den samme på underlaget du skal male. Tenk nytt og mal dem i samme farge som veggen.

Har du tenkt å male taket i en annen farge enn hvit, får du en fin og annerledes stil ved å la takmalingen. Lær hvordan du enkelt kan skape romfølelse med farger og lys. Når du skal male et rom, bør du ta høyde for lysforholdene.


I de senere år ser vi stadig flere som maler taket i samme farge som veggen, og bruker taket som den. Eksempelvis å male samme farge på vegg, lister, dører og tak. Med en vegg malt med helmatt farge og taket i samme farge får du en elegant og. Skal du male vegger og tak, kan du i vår video få gode tips til malearbeidet og.


Ved å male både taket og veggene i samme farge forsvinner kantene i rommet. Dette er også et godt triks for de. Det gjør at rommet virker større. Duse farger på både tak og vegger er flott.


Tak - og gulvlister bør også få. Nydelige farger sammen Taket beholdt vi hvitt, men valgte å male gulvlistene i samme farge som veggene, taklister har vi ikke.


Kjøkkenet i bakgrunn skal få samme mørkegrønne farge som spisestuen. Svarte vegger, svart tak, mørkeblått gulv, svarte lister, dører og vinduskarmer. Liker du det ikke, er det jo tross alt bare å male på nytt.


Bruk samme maling på vegg og i tak. JOTUN Fargeprøve interiør.

Og hele soverommet. Takene skal være samme farge som veggene (ulik stue og sov) mens lister og vindu har en annen. Dempede farger i en mørkere sjanger i en maling med lite glans, vil kunne hjelpe.


Du kan tilogmed vurdere å male taket ditt i samme farge som veggene, for å. Nå skal dører, tak og vinduskarmer males i samme farge. For å få en pen helhet bør du velge samme farge på taklistene som i taket.


Farger til folket», om å male både karmer og tak i samme farge som veggene. Mal veggene i en nyanse, treverk en annen og kanskje taket i en tredje. For eksempel male veggene med en matt grå farge og treverket i samme grå.


Matte farger ser ofte penere ut på veggen, og gir bedre kontraster – men dette er i. Tips: Ved å male samme farge med ulik glansgrad i ett og samme rom, vil du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.