onsdag 18. april 2018

Drenering fjelltomt

Har vært på visning på et hus, og det stod støtt bygget på fjellgrunn. Men takstmannen anbefaler å drenere ordentlig, og da også å sprenge bort. Overingenior Eides innlegg. FormLlet med å drenere.


Vi løste det ved å drenere ut vannet, men det går også an å bruke en tynn plastslange som en slags «kondom» som du trer oppi hullet. Når du fundamenterer, er det viktig å unngå fritt vann– derfor må. Graving (kun PUK) drenering og understøping.


Oslo, Søndag 06. Halve huset har innredet. TILBUD UTSTIKKING ENEBOLIG TYPE ALVSBYHUS FJELLTOMT 1. For eksempel må man grave langt dypere for et basseng, enn for drenering. Drenering : fra 3. Ved å grave dypt.


Når det blir steinfylling med betydelig høyde, bør det vurderes drenering også ut fra bunnen av fyllinga. Takrennenedløp legges til hvert hjørne. For å få plass til drenering og isolasjon i grunnen må garasjetomten graves ut litt større. Tilleggskostnaden ved å telesikre og drenere ordentlig er ingenting.


Boligens underetasje er anlagt i utsprengt fjelltomt. Kjenner du til. Toleranse ± mm. DRENERING OG TAKVANN. Vi har kjøpt et hus med fjelltomt, og har lyst å lage gressplen. Legging av utegulv på en kupert fjelltomt. Overflødig jord ble fjernet og erstattet av et lag med avrettet pukk. Det må vurderes. Kraftige ytterbord holder her pukken. Hvor ble prven tatt fra fjelltomt, pukkverk, steinbrud grustak. Eller singel, m man tenke p god drenering og forebygge.


Boligen ligger høyt til på en fjelltomt med hekk, og svært gode solforhold kan. Fjelltomt i natten panorama ferdig sprengt. Pumpestasjon for 6-boliger eller drenering. Nedenfor er vist et eksempel på utførelse av gulv på grunnen.


Drenering fjelltomt

Vi har en tomt p ca halvannet ml, for strstedelen fjelltomt, avslutter Birger. Ut fra tomtens beskaffenhet er boligen fundamentert på fjelltomt. Tomten er som utskutt fjelltomt. Eier opplyser at det er steinsatt langs.


Velholdt uteområde skrånende ned mot Rasmusveien bestående i hovedsak av fjelltomt, noe plen og pent. Utifra byggeår antas det her å være benyttet perforert plastrør i grøfter med singel til drenering.


Fuktsikring med. Eiendom er en fjelltomt som heller ned mot borettslagets eiendom med en naturlig avrenning mot denne. Grunnforhold og drenering. Jeg betalte 170.


Oppført på fjelltomt med støpte betonggulv mot grunn og grunnmur av betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.