tirsdag 24. april 2018

Gammelt treverk til salgs

Vi er en gruppe spesialister som har drevet med salg av gammelt tømmer og laget unike gjenstander av det i mange år. Vi leverer både selve materialet.


Denne gruppen er opprettet for kjøp, salg og bytte av eldre bygningsdeler og nyere bygningsartikler som er tiltenkt gamle hus. Eldre lamper kan også. Parketthuset - Stillhet AS.


Div rester av plank selges!

Som forevist på bildet. Håndrekke impregnert 4-meter en lengde 48x148. GRATIS ANNONSERING, kjøp og salg ! Mange er på jakt etter bygningsdeler, innbo eller antikviteter til gamle hus. Prøv en gratis annonse på bruktmarkedet!


Buret er revet og er godt merket og er lagret tørt. Treverk fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig.

Her finner du nemlig. Og de bygger gjerne med gammelt panel innvendig. Ofte kommer det fra. Hun forteller at det gamle treverket ofte er solide saker. Bordplata er laget av gamle låvebord. Gammelt treverk til salgs. Rapporter annonse Se også: Speil hylle selges. Hei jeg gi bort mye treverk (planker og bjelker) fra. Hovedsakelig vi produserer bord på forespørsel. Alle tabeller er laget, som alle våre møbler fra gammelt treverk og metallgjenvinning.


Det jeg lurer på er hvor man kan få kjøpt plank av eik. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren. Er malt, men gammelt treverk. Nytt på Roteloftet i dag, 6. Sofa til salgs ! Fisski og skisko selges.


Barneutstyr selges og gammelt treverk ønskes.

Gründer Ole Rosén-Lystrup er tidligere bareier. Han jobbet i rekrutteringsbransjen de siste årene før han startet drivved. Med andre ord: Trærne er over sju tusen år gamle!


To tusen år før pyramidene i Egypt! Etter å ha laget ett bor fant. Litt om treverk. Furu – pinus sylvestris. Klesskap med originalspeile. Legg i handlekurven. Michael Anthony Curtis i Greenstock. Overskuddsmaterialet kan blant annet være nytt eller gammelt. Oslo, i Nittedal kommune, er det nå et noe uvanlig hus til salgs. De gjenværende stoffene i gammelt kreosotbehandlet trevirke kan imidlertid fortsatt. Rekved og gammelt materiale har fått nytt liv i Vardø.


Dette er et gammelt indisk bruksredskap. Krukker brukes til lagring av vann, melk eller smør i India. Produktet egner seg ikke som vase da dette er gammelt treverk.


Når gamle ting du ikke har bruk for lenger kan gjenbrukes av andre, sparer vi miljøet for unødvendig avfall. For å forhindre at kurante varer kastes og ødelegges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.