torsdag 19. april 2018

Isola vindskibeslag

Pipehatten monteres til slutt og festes med det medfølgende låsebåndet. Rund løsning over tak. Komplett Firkantbeslag. Toppbeslag til Ø2mm stålpipe. Roterende pipehatt Ø150mm- Ø200mm.

Finn en montør i ditt nærområde: Søk. Har lagt merke til på regntunge dager at det drypper vann ned i feierluken gjennom pipen på taket. Ved å montere et pipebeslag slipper du å bekymre deg for at vann skal trekke inn. På dette huset har vi levert og montert et komplett tak, med taksikring, pipehatt og takrenner.


Taktype: Harmoni pluss med års garanti. Viktig å huske på. Når man skal installere.

Vi selger og monterer pipehatter. Både fra eget verksted men vi forhandler også flere andre typer pipehatter fra våre grossister. Pipebeslaget fører vann ut på taksteinen. Det er viktig at dette monteres riktig for å unngå skader og dyre reparasjoner i etterkant av montering.


Tekkingen blir utført. Vinddrevne pipehatter, produsert i Østerrike med patentert teknologi, og laget av rustfritt stål. Alternativt kan det monteres skjermplate på brann- mur eller ildsted.


Den tradisjonelle løsningen er i svartlakkert støpt alumi- nium. Kombinasjon er selvsagt mulig med for eksempel sort beslag og rustfri bue som er en populær løsning. Vi har div ekstrautstyr vi kan montere på.


Denne monteringsveiledningen beskriver hvordan du monterer, idriftsetter og vedlikeholder din Jøtul-pipe. Leca pipe (360x360) hvor pipa går på utsiden av huset, men gjennom tak og møne. Du bør spare på.


Vi kan montere avtrekksvifter på toppen av skorsteinen for å bedre trekken i pipa. Arbeidet gjøres i samarbeid med.

Hos Byggeshop får du alt du trenger innen pipehatter og beslag til ditt ildsted. Vi lager og monterer alt av beslag, til alle formål. Feieluke for montering på loft og over tak, eller som sotluke.


Icopal avdekning og for dobbel. Enkel montering. Monteres på std. Slå inn fire spikerskruer, en på hver side av pipa. Sitter i «1ÅR! Type B ( med ben) for montering på ferdig avdekket pipetopp.


En pipehatt forlenger pipas levetid og kan også gi bedre trekk og. Relaterte ord: pipehatt, lekkasje rundt pipe, beslag rundt pipe, pipehatt pris, pipebeslag. Hvorfor montere pipehatt ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.