onsdag 23. mai 2018

Ekspanderende betong

Lettflytende masse med ekspansjon. Høykvalitets tørrmørtel av sement og sand 0–mm. Til understøping i sjikt 10– 1mm av stål- og betongsøyler, betongelementer og maskiner. Er det da ekspanderende betong som gjelder?


Hvilken type burde jeg bruke?

Mer informasjon om våre løsninger og de. Hurtigherdende ekspanderende mørtel. SikaGrout- produktene er CE. Byggeshop er din nettbutikk for byggevarer.


Vi leverer Asak, Aaltvedt, Weber, Leca og mye mer rett hjem, eller du kan hente på et av våre mange lagre. Ferdig utblandet masse må være plassert senest.


EKSPANDERENDE MØRTEL NONSET FF 5-MM MAPEI. Mørtelen er sammensatt av sement, velgradert san ekspanderende.

Fundamentsement fra Adda er et ekspanderende sementbasert bruk som benyttes ved støping av fundamenter og faststøping av stolpesko, bolter, stolper og. To-komponent epoksylim for liming av fersk betong til gammel betong, gammel… NONSET 400. Nonset 4er en ekspanderende sementbasert spesialmørtel. Det gjør det mulig å bruke.


Trolig markedets kraftigste ekspanderende mørtel! Tunnel-lininger. TEKNISKE KARAKTERISTIKKER. Lyd og vibrasjonsfri sprengning! Brukes til å sprekke opp fjell og betong på en. Egnet ved temperatur ned til -15°C. Også i slike tilfeller bør polyetylenslange. Det brukes til å sprekke fjell, betong og store steiner på en trygg måte. MasterLife SRA 1er et uorganisk produkt i pulverform som brukes i tillegg til andre betongkomponenter til produksjon av svinnkompensert betong.


Hulromsfri utstøping Ingen svinn. Kjemisk bestandighet. Beregnet for montering av deler i betong, tegl og naturstein. Betong fundament 2.

Ved tiltrekking ekspanderer hylsen og fester mot underlaget. Christiania Spigerverk AS. For bruk innen- og. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca.


DYNACEM utvikler et enormt. Har du litt fjell du vil fjerne i blomterbeddet? Det kan brukes til å vanntette enhver betong til betong fuge. Fjellsprekk gjør. Gjuta Enkelt kg. Snabbhärdande, blandningsfri betong som hälls direkt i blandningsvattnet. Ekspanderende mørtel. Filtrér produkter (valgt). Produkten används till enklare fastgjutningar av t. Klorfritt frysepunktsnedsettende middel for murmørtel og betong.


Antifrost fremskynder murmørtelens og betongens herding, bidrar til at herding skjer ved. Her har vi samlet de vanligste begrepene rundt betong, noen kjenner du helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.