fredag 11. mai 2018

Limtrekalkulator

Limtrekalkulator

Våre faste kjøpende byggevareforhandlere kan få tilgang til vår limtrekalkulator. Dette dimensjoneringsprogrammet er tilpasset de nye byggereglene. Vi har også en online LIMTREKALKULATOR &gt.


Limtrekalkulator

Spør oss om brukernavn og passord. Limtrekalkulator. Bruk gjerne kalkulatoren vår for å dimensjonere limtre. Tlf: eller karina@vlimtre.


Gå til limtrekalkulatoren ↗. Byggmakker har er bredt utvalg innen limtre, masonite og Kerto bjelker. Du finner alt til ditt prosjekt hos oss. Bjelkedimensjon med opplegg mm.


For sperretabell gjelder: Egenvekt: Egenvekten korrigeres i hht. Deformasjonen er beregnet vinkelrett mot sperreaksen. Snølast: Formfaktor for.


Limtrekalkulator

Oppdaterte dimensjoneringstabeller for bjelker og søyler av tre. To anvisninger med dimensjoneringstabeller for bjelker og søyler av tre er nå revidert og. Våre kjøpende forhandlere kan få tilgang til vår egenutviklede limtrekalkulator. Er det en heksekunst å. Ny limtrekalkulator for kjøpende forhandlere Vi minner om vår nye limtrekalkulator.


Internett: Til informasjon fra for eksempel Plan og Bygningsetaten og. Moelven limtre. Glava, Diverse beregningsprogram. Icopal, Beregningsprogram for tak, pipe og glassrekkverk.


Sørlaminering AS – produsent. Armeringsstål trenger overdekning av betong for å være beskyttet mot korrosjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.