fredag 11. mai 2018

Male tak inne

Når du skal male et tak, er ikke fremgangsmåten helt den samme som når du for eksempel skal male en vegg. Her forteller vi. Langpensel Ultimate Inne mm.


Dette er en helt matt vanntynnet maling med glans 02. Baronesse Takmatt er til bruk på innendørs tak.

Hva er riktig maling til taket? Hvordan maler du tak og taklister? Finn tips til hvordan du går frem når du skal male taket innendørs. LADY Perfection takmaling får du i mange.


Maling på takplater. Uansett malingsvalg starter du med å male taklistene og benytter samme maling som du har tenkt å bruke i resten av taket.


Som ved alle malingsprosjekter innendørs, begynner man med å ta vare på det som ikke skal males.

Ved takmaling dekker vi til møblene med. Du kan gjerne male litt inn på taket. Etterpå fortsetter du å male listene og rulle videre. Uansett hva som skal males, begynner arbeidet alltid med en grundig rengjøring av flatene.


Paneltak er ikke noe unntak! Vask før maling er. Velg riktig maling. MEn det drypper så sinnsykt mye, fra sidene rullepenselen. Så er jo flekker over alt nå. Skal du male både vegg og tak i et rom, må du alltid starte med taket. Etter taket males veggene, mens innendørs treverk som lister, paneler og karmer males til. En hvitmalt himling vil «løfte» taket og visuelt gi inntrykk av at rommet er større. I rom med stor takhøyde kan du skape en lunere følelse ved å bruke.


Det er lettere å se. Slik lykkes du best med takmaling. Men når det gjelder taket, er det fremdeles hvitt som går igjen de aller fleste steder.

Tiden er inne for å prøve noe nytt, og ta det et steg videre. Mange synes at det å male taket selv er en anstrengende jobb og ønsker derfor. Før du kan male tak inne, må du sjekke hvilket materiale taket er laget av.


Gode tips og produktene. Riktig verktøy er halve jobben, sies det, og det gjelder også når man skal male inne ! Vi har malere klare for oppdrag i Drammen, så ønsker ønsker du å male ditt tak innvendig og bor i Drammen er det bare å ta kontakt for et godt tilbud.


Til taket anbefaler vi en maling som er noe mattere enn halvblank. Normalen her er å bruke matt maling i taket.


Dette for å hindre gjenskinn av lyset fra malingen i. Og det andre er at været ute har betydning for når du bør male inne. Per Myhre anbefaler å male innvendige tak på fuktige dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.