torsdag 3. mai 2018

Mose og algefjerner

Kan også benyttes til desinfeksjon av overflater. Benyttes på utvendig. Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk. Raskt og enkelt!


Fjerner vekster som mose, alger og lav.

Vanntynnbart konsentrat, til fjerning av mose, grønske, alger m. Kan brukes inne og utendørs. Teknisk informasjon liters kanne. Leverandør: Gjøco. Velg butikk for å se priser og lagerstatus.


Infra sopp- og algefjerner liter. Et effektiv middel til bruk på tak, mur, fasader og terrasser som fjerner sopp, alger og lav.

Spyl på - la det tørke, ingen. Folk søker også etterAALTVEDT STEINRENS MOSE - Obs BYGG - Coop coop. Mørtel og støp › Overflatebehandlingcoop. Til rengjøring av murstein, stein og tre.


Mose og Algefjerner som funker! Mosefjerner, Algefjerner, smussfjerner. Algex fjerner skånsomt alminnelig smuss, forurensning, alger og mose. Produktet er et meget effektivt.


Grønnfritt fjerner uønskede vekster og forhindrer ny groing. GJØCO SOPP OG ALGEFJERNER EJEKTOR 5L Effektiv fjerning av sopp, alger og lav. Identifiserte relevante bruksområder for stoffet eller stoffblandingen og bruk som. Formulert produkt.


Ved fjerning av mose bør noe av mosen børstes bort før behandling, middelet skal virke til mosen gulner før det spyles bort. Behandling skal ikke skje i sterkt.


Så kan du spraye hele taket med mose- og algefjerner. Har du lite mose gå rett på sprayingen med mose- og algefjerner.

La produktet få virke. Du kan greit fjerne mose og ugress fra muren - men et redskap som mange av oss bruker, kan gjøre vondt verre. TD Algefjerner er et rengjøringsmiddel som fjerner sopp, mose - og algedannelser på takstein, beleggningsstein og gravsteiner. Det fjerner også.


Vinteren kan etterlate seg mindre pene spor, i form av alger, svartsopp og mose på fasade, belegningsstein og støttemurer. Slik fjerner du begroingen. Vi kjenner det kanskje best som sopp- og algefjerner, men både fasaderens, husvask og mose- og algefjerner kan gjøre samme nytten. Ukjent lagerstatus.


Mange opplever at det gror godt med mose på taket. Fjern mosen effektivt og på mest mulig skånsom måte. Gjøco SOPP- OG ALGEFJERNER EJEKTOR.


Med TD Algefjerner blir rengjøring av overflater utendørs lett og. Grønskefjerneren brukes mot mose, alger og grønske på f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.