onsdag 6. juni 2018

Elastisk bokbind

Stort utvalg av elastiske bokbind med mange forskjellige mønster. Med elastisk stretchbokbind går det raskt å. Legg til i ønskeliste. Boksokken taes på boken på sekunder, kan vaskes og finnes i mange tøffe design. Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk.


Elastisk bokbind

Gjør det å legge på og pynte bøkene dine med bokbind til en lek! Om du ikke vil ta deg bryet med å legge på bokbind i papir finnes det også elastiske bokbind. Hva er vel ikke bedre enn bokbind som bare kan trekkes på utenpå boken uten vanskelig tape og lim?


Elastisk bokbind

Strekkbart elastisk bokbind i forskjellige farger leveres. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Fri frakt ved kjøp av sekk! Bokbind elastisk, stk, Black. Tas enkelt av og på, og kan brukes om igjen flere ganger. Navnelapper medfølger. Svarer vanligvis innen en time. Ubrukt elastisk bokbind til Abøker. Elastisk bok cover som passer til flere størrelser. Gis bort mot henting. Kan få kjøpt bokbind i elastisk stoff som du enkelt tar av og på.


Kan brukes igjen neste skoleår:) Har det på bokbutikker, Nille, europris og Clas Olsson. Meget enkelt å sette på boken og har bokmerkesnor. Spar tid og penger med elastiske bokbind som kan brukes flere ganger.


Ikke noe behov for saks og tape, disse settes rett på bokpermen. Jeg har sagt det før og det mener jeg: Jeg liker å trekke bøker! Synes det er morsomt.


Når barna starter på et nytt skoleår er det som en stor gave til meg. BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativerSupport. Passer bøker opp til Astr.


Boksokker eller elastiske bokbind lages av strikket stoff som feks jersey. Vi laget en boksokk i litt kraftigere jersey som kalles french terry og det gikk veldig fint. I stedet for å klippe, tape og tilpasse papairbokbin så trer du. Skriv anmeldelse.


Gi bøkene dine et personlig preg. Produktet har utgått. Enkelt å ta på og av, og kan brukes om igjen. Tilleggsinformasjon. Hun prater om elastisk bokbind. Et produkt som hun nå selger mye mer av enn vanlig bokbind.


Det elastiske stoffstykket trer man altså rundt. Hun vet hva hun skal ha og går rett bort til reolen med bokbind i elastisk tekstil. Ingeborg Olsen Wiik sier at det elastiske bokbindet kan sønnen.


Elastisk bokbind

Vær oppmerksom på at det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.