torsdag 21. juni 2018

Felle trær ulovlig

Har naboen tatt seg til rette og hugd ned trær på eiendommen din. Få hjelp til å sette frem erstatningskrav etter ulovlig felling av trær. Ulovlig felling av trær er når noen feller trær på en eiendom som tilhører noen andre, eksempelvis naboeiendommen. Dette kan føre til.


Naboen som på Sørlandet felte trær ulovlig på naboens grunn måtte ut med 400. Skal du felle naboens trær, bør du få det skriftlig.


En i nærmeste familie er i ferd med å klikke i vinkel fordi noen driver og feller trær langs bekken like utenfor deres hage, i forbindelse med et. Hvis du er nabo til trær som du syns er til skade eller ulempe for deg, kan du søke om å få fjernet eller beskåret trærne. Ulovlig trefelling er en klassiker nå som det livnar i lundar og velsignede.


Hytteeierne engasjerte så et firma til å felle alle trærne på et 600. Kommunen kan kreve gjenplanting eller erstattning. Dersom man ønsker å felle naboens trær må man innhente samtykke.


Felle trær ulovlig

Lynkurs i nabolovens bestemmelser om trær. Mange tror at naboloven er til for å felle trær, og mange treeiere har sikkert latt seg overtale til å felle trær når naboen.


Hvis du feller et vernet tre, kan vi pålegge deg å plante et nytt tre. I tillegg kan du få bot. Har du et tre med større diameter enn centimeter på tomta, har du ikke lov til å felle det.


Forbudet mot felling av trær i Oslo er enda strengere. Du må også inngå. Vi gjør oppmerksom på at det er ulovlig å felle trær uten tillatelse.


Av granskingen går det fram at underleverandøren skal ha drevet hogst på en av tid av året hvor det er ulovlig å felle trær. Da kommunen sa at jeg ikke skulle felle flere store trær, trodde jeg det var lindetrærne de viste til, ikke epletrærne. Lindetrærne lot jeg stå.


Felle trær ulovlig

Plan- og bygningsetaten har opplevd lignende tidligere: – Vi ser i noen saker at forbudet mot å felle trær ikke blir. I noen tilfeller kan søker få tillatelse til å felle trærne selv. Felle trærne selv. Søkeren må da levere egenerklæring på at.


Den som feller eller. Statens naturoppsyn oppdaget nylig at fire, store trær er felt ulovlig på. En mann som hogget ned naboens trær for å få havutsikt, er dømt til å. Får erstatning etter ulovlig trefelling: – Vi føler at vi har både vunnet og tapt. Vi har brukt å være behjelpelig med å felle trær for eiere av.


Sameiet i Maries vei på Høvik slipper å plante nye trær etter at de hadde fjernet syv furutrær uten samtykke fra kommunen. Nå har de inngått. Man skal altså være varsom med å felle trær på egen hånd.


Tar naboens trær solen din, eller maser naboen din på at han er lei av løvet. Oslo hvor det ikke lenger er lov å felle trær av en viss tykkelse.


Ville ha erstatning for ulovlig hugst på eiendommen sin – må selv punge. Under prosessen hadde en annen nabo bedt ham felle to trær som. Fremgangsmåte: 1. Søk om å felle eller beskjære tre på kommunal grunn. Huseieren fjernet rundt trær ned mot vannet på kommunens grunn.


Felle trær ulovlig

Han fikk riktignok bedre utsikt, men det ble dyrt. Og dyrere kan det bli. Eieren må felle det. Selv om du kan ha rett til å fjerne.


Jo større trær som fjernes ulovlig, desto dyrere vil de være å erstatte. Saksøkerne anmeldte saksøkte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.