fredag 22. juni 2018

Gourmet torsk ovnen

Hvilken temperatur skal torsk i ovn ha, og hvor lenge skal den steke? Torsk med brokkoli, gulrot og tomat er perfekt hverdagsmat. Med hvit saus og ost blir nok dette en familiefavoritt. Torsk bakt i ovnen er noe av det enkleste du kan lage.


Her kan du bruke det du har av grønnsaker i kjøleskapet hvis du ikke har det som står i oppskriften. Bakt torsk innbyr til fantasi og store variasjonsmuligheter. Om det er råvarer som går i stekeovnen sammen med torsken eller om det er noe som kan forberedes.


Slik lager du torsk i ovn. Sett stekeovnen på 1grader C. Skjær torsken i serveringsstykker. Bak fisken midt i ovnen til den er akkurat gjennomkokt, ca. Blomkålkrem: Del blomkålen i buketter og kok dem møre i melk.


Gourmet torsk ovnen

Mos den og spe med fløte. Det er lett å få det perfekte resultatet når du baker torsk i ovn. Forvarm ovnen til 2grader.


Gourmet torsk ovnen

Riv blomkålen på et rivjern, eller kjør den i mindre buketter i en foodprosessor, til du har biter som ligner riskorn. Har du ikke torsk, kan du gjerne bruke annen hvit fisk, som sei eller steinbit i denne formen med fisk.


Bak formen i ovnen i cirka minutter til osten er smeltet. Nydelig torskerett med tomat og poteter laget i ovnen. Og hvis du også vet hvordan du skal lage torsk riktig i ovnen, så vil dette i. Kutt et lite hull i hjørnet av posen med rustikk miks.


Ha olje og timian i posen, klem igjen hullet, og rist rundt. Skrell og del gulrot i strimler. Skyll og del bok choy i mindre biter. I MENY får du både Torsk, Ørret og Laks i praktiske aluminumsbokser du setter rett i ovnen.


Stek grønnsakene i. Rask og velsmakende ferdig. Legg den tinte torsken oppå grønnsakene. Findus gourmet - torsk.


Smaken av torsk i folie i ovnen fremheves utmerket av grønnsaker: løk, gulrøtter, paprika. Ovnsbakt torsk surret i spekeskinke med tomater og oliven, alt i. God fisk og poteter.


Hvit og svart pepper går også bra med torsk i folien. Torsk er en unik råvare som egner seg til både hverdag og fest. Fisken er ferdig når den flaker seg.


Gourmet torsk ovnen

Vi pleier å steke laksefileter i ovnen og synes det er kjempegodt - vil prøve det samme med torsken. Arve Serigstad serverer blomkålpuré og eplesalat til brosme.


Oppskrift på deilig ovnsbakt torsk med hjemmelaget basilikumspesto. Poteter, grønnsaker og fisk bakes enkelt i samme form i ovnen. Garlic Parmesan Roasted Potatoes. My mouth is watering.


Gourmet Recipes, Vegan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.