tirsdag 5. juni 2018

Nye regler håndbagasje på fly

Norwegian i forrige uke innførte nye regler for håndbagasje. Ser jo nå at det skal koste å reise med dere med bagasje med på flyet. Men hvor mye kan du.


Regler for håndbagasje på fly hos andre selskaper. EasyJet: Ingen. Alle kan ta med seg en liten veske som får plass under setet foran. Hvis du bestilte din billett etter 23.


Trillekofferten du til nå har plassert gratis i hattehylla, må du. Har du bestilt billett før 23. Håndbagasjen du kan ta med deg inn på flyet kan nå være noe større.


Nye regler håndbagasje på fly

AkJvy › nye-haandbagasjeregler-i-norwegian 23. Nye bagasjeregler. Så mye vil håndbagasjen koste. Og med de nye reglene vil det bli mindre kabinbagasje og enklere for alle både med å fylle og tømme flyet.


Prisen for en håndbagasje som overskrider maksimalgrensen vil trolig bli den samme som for innsjekket bagasje. Her kan du få oversikt over de viktigste reglene.


Alle reisende kan fortsatt ta med seg håndbagasje, uansett billettype, sier Cecilie. Ny innsjekket bagasje på kg. Lar deg ta med en bagasje på kg som du må legge fra deg ved innsjekkingsskranken.


Denne bagasjen blir da hentet ved. Her finner du informasjon om hvor mye innsjekket bagasje koster, hva du kan ha med deg av håndbagasje, og hva overvekt koster. Informasjon om bagasje når du flyr med SAS.


Om størrelse og vekt på håndbagasje, og hva som skjer dersom bagasjen blir forsinket, skadet eller tapt. TUI, uansett flyselskap, er regelen at håndbagasje opp til flyselskapets vektgrense. For pakkereiser med rutefly er reglene annerledes, se den blå ruten.


Finn ut hva du kan ta med deg om bord som håndbagasje. Disse reglene er i overensstemmelse med de nye retningslinjene for sikkerhet fra US Transport. Kan ikke bagasjen plasseres under setet, må du.


Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Noe er tillatt i håndbagasjen, noe kan bare tas med i innsjekket bagasje, mens andre ting regnes som farlig gods og er ikke tillatt på flygningen. Det er likevel åpnet for å ta med.


Reglene for transport av væske i håndbagasje er av interesse for nesten alle. Flyselskapene har ulik praksis og regler når det gjelder håndbagasje og innsjekket bagasje. Vi oppfordrer alle reisende til å sette seg godt inn i regelverket som. Les om restriksjoner for håndbagasje, innsjekket bagasje og spesialbagasje.


BARN SOM REISER ALENE (UM) Spesielle regler og avgifter gjelder ved transport av. Vi sender ut en e-post med ny totalpris inklusive UM-gebyr når UM er blitt. Er du i tvil, kan du se navnet på.


Nye regler håndbagasje på fly

Reisende på LowFare-billetter vil kun få ta med seg en liten håndbagasje på maks kilo som. For såkalt overvekt debiteres et gebyr i henhold til flyselskapets særskilte.


Nye regler håndbagasje på fly

I henhold til nye reglene er det i håndbagasjen tillatt å ta med væsker, kremer, geleer. Alt du trenger å vite om bagasjeregler, grenser på vekt og størrelse på innsjekket bagasje og håndbagasje, og transport av sportsutstyr eller musikkinstrumenter. SAS forteller at de jobber med nye løsninger for å kontrollere sine passasjerer.


Overvekt skaper forsinkelser, og tar plass for andres håndbagasje i flyet. Det som kjøpes etter sikkerhetskontrollen eller om bord i flyet får du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.