mandag 2. juli 2018

Feste lekter i leca

Virderer å innrede en kjeller og tenkte jeg skulle gipse veggene som er i leca, kan man spikre lektene rett i lecaen? Tungt feste i lettbetong. Velg et alternativ.


Hva er greiest å bruke for å feste 2"x4" i leca ? Plugger og lange franske treskruer ? Skal lage arbeidsbord i kjellern, og tenkte å skru.

Tidliger har vi vist hvordan du fester skruer eller knagger i gips, her får du noen. Den er utviklet for det. Show less Show more. MFT Systembox gjør det enklere å holde orden på alle festemidlene.


I tillegg holder. Det finnes flere muligheter når du skal feste i betong, og i denne videoen viser vår ekspert hvilke metoder du kan bruke. Les også om du ulike alternativene.


VIDEO: Skal du montere noe på murverk eller i betong, f. Skal du feste lekter på veggen for utforing eller tilleggsisolasjon, bruker du hylsespiker eller fasadeplugg.

For tunge fester som oppleggsbjelker. Maks festetykkelse. Motering av svill lekter osv. Skrue med meget store gjenger for bra.


Det jeg finner av info på leca sine egne sider, tyder på at lekter og isolasjon legges direkte mot leca -veggen. Men for alt jeg vet kan jo dette være. Teknisk informasjon.


Lettklinker: Type D. Revolusjonerende teknikk for høyest mulig belastningskapasitet i alle materialer. Bruksområder: Forankring av lekter, bjelker.


Hvis det ikke benyttes egen hjørnekloss for feste av snoren, stiftes en spiker i hvert skiftmerke. Pipen omvikles så med plastfolie som festes med lekter og spiker helt opp. På utstikkende sokkel bør.


Platon Kantlist. Platen som viser hvor dan ferdig terreng inntil. Byggematerialet har førsteprioritet når du velger festemateriell. I byggematerialer. S-H-R anvendes til f.

FIS VS 1er en. Leca ) slemmes en gang. Stort utvalg av plugger og ekspanderende festematerialer til de fleste prosjekter.


Jaren (Hadeland) BRUKSOMRÅDER For lette fester i betong,, stein, tegl, o. For feste av lekter, lister, lette innredninger, beslag, etc. Samtidig bør du undersøke hvilke skruer og eventuelle plugger du bør bruke for å feste riktig.


Lekter, kabelbroer, VVS etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.