tirsdag 24. juli 2018

Solseng tre

Solseng tre

Plantasjen hadde en fin solseng i rotting sist jeg var der. Ikke så tullete pris på den heller ;) Gleder meg til sommer! Her er det fint vær i dag. Hagestell - Kjøp alt for hagen på.


Puter til solsenger med fast pris i nettbutikken Trademax. På tide med en ny pute til. Hele villaen, hagen og plantasjen er omgitt av private hekker for privatliv. Trygt sted for barn, ingen trafikk.


Solseng tre

Du kan gå rundt. Keter solseng (Foto:). Solsenger Äpplaröd fra Ikea. Rhodos kostet i fjor EUR pr seng. EUR for senger og parasoll :) Upassende? Ja, for det var. Hold det opp Plantation. Hos oss finner du billige puter til flere solsenger ! Velkommen inn til Trademax. Kjernen i saken er solsenger som er laget av treverk fra den truede regnskogen i Malaysia. Pute i polyester til solseng. Lagret fra plantasjen. Sep solsenger, parasoller og lignende.


Alt fra hagebord til sofagrupper, solsenger og loungemøbler. Finn dine nye hagemøbler på nett, og prøvesitt dem hos ditt nærmeste hagesenter. Utemøblene er på lager slik som sofagrupper, solseng, putekasse.


Vi har et bredt utvalg av planter for innendørs bruk. Skap et levende og koselig. Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt slike av den gode gamle typen?


Solseng tre

I Thailand var det to supre solsenger i hagen (til huset) og disse falt vi for og drømte om å. Behovet av nye utemøbler som cafémøbler, solsenger og behagelige. Naboen har vi en Coconut Sap plantasjen der arbeiderne klatre kokosnøtter. Står jo veldg godt til hagegruppen og puteboksen vår.


Hvis du skulle vite om en annen, billigere, hvit og lekker. En god ide er å sjekke solseng plantasjen, eller kanskje enda bedre er å sjekke vår anbefaling. For det er nemlig viktig å finne den absolutt beste solsengen for. Jeg tar gjerne i mot tips om fine solsenger, er på utkikk etter et par nye!


Vi ser også etter gode terrassevarmere til å henge på veggen. Med en uke til innlevering. To solsenger og et lite lounge-sett kanskje? Siste innspurt av salget - opptil rabatt.


Savner litt antrekksinspirasjon til diverse. Det ble iallefall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.