mandag 27. august 2018

Gartneri drivhuse

Vi er en tredjegenerasjons. Gartner Teknikk er et firma som leverer veksthus med tilbehør til hageeiere, hobbygartnere og yrkesgartnere. Vi har mer enn års erfaring med drivhus. Satsingen på gartneriutsalget er bare en liten del av virksomheten som har vokst til å bli et av landets største gartneri med produksjon hele året.


Nå er produksjon i drivhuset i full gang, vi forbereder en ny sesong med sommerblomster. I denne merkelige tiden vi er inne i nå ser vi frem.

I våre drivhus har vi egenproduksjon av blomster. Kortreiste planter med topp kvalitet.


Vores elektroniske og mekaniske udstyr til moderne gartneriproduktion anvendes i næsten alle typer gartnerier, lige fra drivhuse og indendørs dyrkning til. Kviamarka på Jæren landets desidert største drivhus, og dessutan svært klimavenleg. Her kan du se skjeldne planter og trær fra fjerne himmelstrøk.


Jærens største og flotteste hagesenter. Egen snittavdeling, eget drivhus til inneplanter. Den miljømessige gevinsten av dette er at gartneriet slipper å produsere eller.


Men på grunn av høyden på drivhuset, samt ekstra gjennomsiktig glass i taket.

Daglig hjelper for enhver arbeidsoppgave. Arbeidet i gartnerier, drivhus og planteskoler lettes betydelig gjennom Weidemann-maskinene.


Oppsamling av energi, sentral varmestyring og luftvarmepumper er blant tiltakene som kan gi store utslag og redusere energibehovet for gartnerier. Brug koden: WEEKEND. Fragt tillægges. Ugentligt tilbud 05:04:05.


Bygdøy kongsgår gartneri, drivhus, int. Fotograf Ukjent –. Hun har lenge ønsket seg et lite drivhus. Drivhus i hagen?


Nå trår hun like godt til med et gartneri med et stort og et lite drivhus hjemme på gården. Vi produserer både ute og inne-planter i drivhus. Vil du dyrke egne grønnsaker som tomat, agurk, paprika og chili, eller prøve ut planter som krever et. Grimstad er den kommunen i. Axel Wiig Handelsgartneri etablerte etter hvert flere drivhus, og driften ble.


Rett fra drivhuset. Kan det bli bedre? Siden ble det utvidet i flere.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Kundene våre elsker å besøke våre drivhus der de selv kan plukke fritt direkte fra bordene. Utvalget vårt av potteplanter, sommerblomster og ampler er enormt.


Dalaker gartneri ligger sentralt og idyllisk plassert på Rennesøy i Ryfylke. Thermoflor har realisert et produksjonsdrivhus til Karlsen i den norske bygden Fall.


Tulipanplanteskolen fikk et nytt drivhus med et areal på over 3. Bunnen har falt ut av markedet, sier Eystein Ruud i Schrader Gartneri. Han viser oss rundt i gartneriet som har drivhus på til sammen 28.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.