fredag 24. august 2018

Male trapp uten å pusse

Male opp gammel trapp. Dersom du har tenkt til å leie noen til å male trappen din er vår erfaring av det blir billigere å kjøpe en ny trapp uten slitasje og.


Mange gruer seg for å pusse opp trappen, fordi mange tror det er en sabla jobb. Du kan fint male på denne tiden av året uten å føle det store behovet for.


Det er flere måter å pusse opp trapp på, og vi kom frem til at den.

Etter vi pusset opp trappa var det som om vi fikk et helt annet hus. De bestemte seg for å male den gamle trappen og legge laminat på. Med trappefornyer og. Les også: Hvordan male uten for mye søl.


Når du skal pusse opp gulv eller trapp er det først og fremst viktig at flaten er skikkelig klargjort før man. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere.


I dette huset skal vi male trappen.

Trenger du et lite dytt for å komme i. El_Dux: Er det lurt å pusse på ny lakk, for så å male nytt strøk? Trappen er en viktig del av interiøret. I denne videoen kan du se hvordan du skal gå fram for å male den!


Pusse opp badet: Hvilket toalett skal jeg velge? Siden du ikke liker glans, ville jeg gått for 20glans. Skal du slipe, olje, lakke eller male en trapp må flatene være rene og tørre.


Vi var usikre på om vi skulle pusse trappa helt ned og lakkere den eller male den. Ytterligere pussing ville kreve svært mye jobb. Og skulle trappa. Vi hjelper deg med anbud på furutrapp.


Ofte blir det faktisk billigere å kjøpe ny trapp uten slitasje og knirk, enn å leie inn en håndverker til å male den gamle. En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store prisforskjeller. Det stod mellom å kjøpe en ny trapp eller å pusse opp den gamle trappa. Det er nok sjelden at man bytter trapp uten å pusse opp litt mer.


Ikke rekkverk men to veggmonterte.

Jeg fikk pusset og lakket trappen min, og betalte 4kr per trinn, pluss moms. Jeg har malt vegger og trapp, uten å slipe først, for vi hadde gammelt lineoleum som jeg malte.


Poenget er i alle fall at dere slipper å slipe og male OG at dere kan få mørkt tre! Har malt mye uten å pusse en meter :). Prosessen med å male en tretrapp skjer uten dannelse av en overflatefilm.


For å pusse overflaten på trappen foran lakken, brukes finkornet sandpapir. Totalt 2xtrinn. Tette opptrinn, og undersiden. Derfor vil vi pusse den ned og male etterpå.


Trappa er i heltre furu, lakkert trekvit. Der har vært montert en rullestolheis i den og i kombinasjon. Vi valgte å bruke stjerner gulvmaling, som er en meget slitesterk maling som dekker godt på slette overflater.


Den renner fint utover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.