tirsdag 28. august 2018

Næringsmiddelgodkjent pumpe

Kan monteres vertikalt og horisontalt. Påkoblingen kan roteres 1grader, og det. Stillegående membranpumpe og helt korrosjonsbestandig lensepumpe. Trenger ikke filter. Spylepumpe fra Rule. Water system 12V.

Trykkvannssystem for store båter med pumper og akkumulatortank. Skriv inn hva man leter etter, søkeeksempel kan være: vannpumpe 12V eller vaskesett 24V Husk å bruk filtereringen (menyen) på venstre side nedenfor, det gjør. Veldig lik denne som er. WHALE Gulper septikpumpe - 12V.


Kraftige lensepumper for 230V. Begge modellene er kratig utført og er velegnede til lensing av båter, basseng eller kjellere f. Denne pumpa er ideell for å tømme svømmebassenget, regnvannstanken, båt eller kjeller.


Vil du ha varene dine fort?

Bestill fra butikkens eget lager i nettbutikken og hent varene dine i. Sylinderpumpe 60cm lang, 90cm slange. Jeg kom ned i båten for en tid tilbake og da gikk pumpen hele tiden (selv om det var tomt).


Nivåströmbrytare JOHNSON PUMP 12V. Det du trenger er en 12V lensepumpe og en flotør. En flotør er kort fortalt en nivåbryter som gir strøm til lensepumpen når det er en viss mengde vann rundt. Pumper spesielt egnet for bruk på båtverksteder.


No retur ventil forhindrer tilbakeslag. Mekk Nettbutikk selger «gjør det selv» produkter til bil, båt, hjem og fritid. Attwood komplett lensepumpe sett, her har du alt du trenger for å lense båten i en pakke.


Beskytter mot overbelastning. GPH, 12V automatisk - Rule. Praktisk og effektiv batteripumpe fra Batavia. Du trenger ikke skjøteledning og den passer perfekt til bruk i båt.


Elektriske lensepumper for båter til laveste pris Båt lense pumper hindre overflødig vann fra å skade eller synke båten. Nedsenkbar båt lense vannpumpe 12v. Ikke-automatiske lensepumper tilbyr tradisjonell drift er aktivert av en dupp.


Produktet Display.

For stål- og aluminiums båter skal hovedenheten monteres på en ytre overflate. Systemet støtter både 12V og 24V. Følg den trinnvise. Stor utvalg i Automatisk elektrisk lensepumpe hos MarineOnline.


En automatisk, elektrisk lensepumpe kan redde båten din, når du ikke har mulighet. Seaflo lensepumpe 12V. Legg i handlevogn. Henter flere produkter. Spenning: DC 12v 5A. Plasseringsvennlig lensepumpe med god kapasitet. Små mål gjør at pumpen passer i kjølsvinet på de fleste båter.


Lett å rengjøre, hurtigfeste av pumpehus. Ultima Switch har et genialt festesystem som passer direkte på de ulike Johnson- pumpene.


Dette medfører at du ikke trenger å skru bryteren fast i båten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.