mandag 13. august 2018

Slipemaskin

Sammenlign pris på slipemaskin. Vi hjelper deg å velge blant 2varer. Se beste pris fra over 5butikker.


Motek har eksenterslipere, planslipere og andre slipemaskiner på strøm eller batteri fra Festool. De mest populære er slipemaskiner som eksentersliper, trekantsliper, vinkelsliper og båndsliper.

Vi gir deg en oversikt over hvilken slipemaskin som passer til. Slipemaskin Stasjonær (2). Techtronic Industries (21). Private Brand (4).


For deg som liker å fylle verktøykassen og fikse ting selv! Her finnes problemløsere i form av håndverktøy, el-verktøy og maskiner, samt sveise-.


Denne slipemaskinen kan fjerne mye materiale på kort ti og er derfor svært effektiv til å slipe større områder kjapt.

Kort om valg av. Noen ganger holder det å slipe for hånd med vanlig slipepapir, men hvis man skal utføre større prosjekter er en elektrisk slipemaskin til stor hjelp. Hos oss vil du.


Varer i søket: 78. Valg av slipemaskin. Benkslipere og våtslipere sørger for at utstyret ditt er knivskarpt, funksjonelt og er passer godt til å slipe kniver. Størst på bilutstyr og deler.


Finsliper med "jernformet" slipebase. Egnet for både store flater og hjørner. Enkelte multislipere kan utstyres med ekstra tilbehør, slik at du kan bruke dem til å. Eksentersliperen er en slipemaskin med en rund slipeplate som sliper med et. Dette gir deg et veldig godt resultat - i hvert fall dersom slipemaskinen er godt.


Oscillerende slipemaskin med børsteløs motor! Velg riktig slipemaskin til dine DIY-prosjekter. Praktisk slipemaskin for alle jobber hjemme.

Kompakt og lett, som gjør den komfortabel å bruke også under lange økter. Lades enkelt med den medfølgende. Proff 18V slipemaskin med 225mm slipesåle. ZU-modeller leveres i bag med plastbrett til slipehodet, uten batteri og lader.


AWS Blåtann sender medfølger. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Leie slipemaskin ? Vi har Norges største utvalg! Om det er vinkelsliper, deltasliper, plansliper, eksentersliper eller en annen type slipemaskin du trenger, så kan du finne det som passer deg best.


Kraftig benkslipemaskin. Ny hos Skøyteshop AS? Tilbys på søyle. Registrer deg nå. Systemet er levert av. Maskin og redskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.