mandag 20. august 2018

Vindu til båt

ERTEC har flere profilsystemer for produksjon av båtvinduer. ERTEC ønsker så tidlig som mulig å delta i utviklingsprosessen av båten. Hva kreves for å lage nye båtvinduer med rammer i eloksert aluminium?


Her ser du båten min som jeg har byttet vinduer på. Jeg hadde fått nok av de gamle. Vi konstruerer vinduet etter en mal eller tegning fra kunden.

I tillegg til de prøvd og testet boot vinduer fra Vetus Lewmar, gebo, GOIOT nå, hele spekteret av skreddersydde båt vinduer. Alle vinduer og frontruter er. Han kan også lage isolerte vinduer, noe som gjør båten varmere under dekk om vinteren.


Thoresen bøyer profilene etter CAD-tegninger. Vi produserer skreddersydde vindskjermer, luker, dører og vinduer til ulike typer båter. Materialene som benyttes er sotet eller klar akryl i ulike tykkelser som kan.


Hei, jeg skal sette inn nytt vindu i en gammel båt. Dette er av typen med svart gummilist, hvor det er lagt inn en smal list i midten av den svarte.

Emnetittelen var ikke lang nok,hehe. Men jeg lurer på hvordan man tar ut og remonterer vinduer på båt med gummilister? Spørsmålet er rettet.


Dette gjør at båten kommer lenger ned i vannet og dermed blir mer stabil. Pullert: Feste for fortøyninger på båten. Godt egnet til å montere vinduer i båt, campingvogn, traktorer og eldre biltyper.


Egnet monterings-verktøy kreves. Følg monterings-anvisning som følger med.


Ubrukte vinduer til båt selges til en rimelig pris stk vinduer som kan åpnes stk faste vinduer Vinduene åpnes fra utsiden Vinduene selges samlet. Må hentes, send melding ved spørsmål. Selges helst samlet, med kan selge enkeltvis også.


Men åpen for bud på alle samlet. Vi skreddersyr smarte løsninger for en rekke deler til din båt. Solid kvalitet med dobbelt akrylglass. Robust ytterramme som gir god isolasjon.


Ditt søk på båtvindu ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. BusterFabrikksydd båtkalesjeBeslag og utrustningFlipperReparasjon av.


Vindu materialer for å kalesjer, sprayhoo frontrute og mer.

Roterende vinduer gjør slik at du alltid vil ha fri sikt, uansett vær. Super Clear Vinyl. Ekstra klar og jevn produkt av høyeste kvalitet. Andre har også kjøpt.


Skal du bytte eller set ny vindu på din kalesje? Kalesje Vindu Kalesje Vinduer. Lukk Du har ingen varer i handlekurven. Skifte vinduer i båt opplagt på blommenholm. Registrert Dato: Mandag 12.


Vi har en Rana fisk fot liggende opplag på Blommenholm. Utenpålimte vinduer har vært en rask og billig måte for båtprodusentene og få lys inn i båten på.


Trenden ble startet av Maxi, og den ble kopiert. Sagafabrikken er også behjelpelig med å skaffe nye lister til din båt om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.