fredag 28. september 2018

Rørinspeksjon utstyr

Produktspekteret inkluderer traktorbaserte og stakebaserte kamerasystemer, utstyr for implementering i inspeksjonsbil, rørfornyingsutstyr og. Komplett kamera inspeksjonssystem for rørinspeksjon. Pakke som inneholder meter kabel, 23mm inspeksjonskamera med onboard lys og meterteller. Vi bygger TV-biler på bestilling – fra innkjøp, innredning og integrering av kamerautstyr.


Rørinspeksjon utstyr

Be gjerne om referanser. En rørinspeksjon avslører tilstanden på vannrør og avløpsrør. Zoom kamera for tankinspeksjon og rørinspeksjon fra kum.


Rørinspeksjon utstyr

Gevinster for kommunen med moderne utstyr for rørinspeksjon. Kameraet har full HD oppløsning. Ski Kommune kjøper sin tredje velutstyrte bil for inspeksjon av VA-nett. I tilegg kan vi tilby rørinspeksjon utført med skyve kamera.


Dette er mindre utstyr beregnet på stikkledninger, fra sluk på ba kjøkken eller stakeluker innedørs. Aktiv rørinspeksjon kan hjelpe deg med alt fra tette rør, vedlikeholdsspyling til. Våre biler er utstyrt med gode stakekameraer. En benytter vanlig kamera, stakekamera, flere typer selvgående kameraer og rotorkamera - da er det fint lite som overses ved en rørinspeksjon.


Utstyret gir oss. Ved inspeksjonen vil kunden få en rapport i henhold til Norvar. Feil som oftest avdekkes ved rørinspeksjon. Alt fra mobile TV-inspeksjonskameraer til.


Rørinspeksjon og spyling utføres fra en bil utstyrt med spesialutstyr. Våre operatører har mange års erfaring og har spesialisert seg på alle typer. Ved bruk av stakebaserte kameraer, IRIS og virvelstrømutstyr (Ectane 2) tilbyr Dacon Services AS spesialtilpassede rørinspeksjoner.


Inspeksjon av store rør: Fra. Vi utfører rørinspeksjon av alle typer rør. Vacumkjempen Nord-Norge har dedikert EX-godkjent kamerautstyr filming av rør – fra de du finner i kjøkkenbenken til store rørgater. Etter utført rørinspeksjon vil.


Med avansert kamerautstyr avdekker vi feil og mangler nøyaktig. Det gjør at vi kan reparere rørene med høyeste presisjon.


Spyling av kloakkrør med utstyr som er spesielt godt egnet for eneboliger og. I fjor kjøpte de utstyr og. Med vårt kamerautstyr kan vi foreta rørinspeksjon av de fleste typer rør og dimensjoner.


Vi har høy kompetanse og disponerer. Vi tilbyr både rørinspeksjon og rørfornyelse, begge en rask og effektiv måte å finne eller forbedre et problem. Med effektivt utstyr kan vi åpne tette rør og avløp.


Tilstandskontroll av. Ridgid er ledende leverandør av høy kvalitet produkter blant annet innen rørinspeksjon og søkeutstyr. Lyst til å bli spydspiss innen rørinspeksjon VA med topp moderne utstyr ? VA rørinspeksjon rørlegger kamarateknologi digitalisering.


Fortløpende utvikles det nytt utstyr og stadig nye produkter. Det stilles stadig strengere krav til miljøvennlige løsninger i forbindelse med avløpssanering, og vi vil.


Rørinspeksjon utstyr

Rapporten dokumenteres med bilder, video og skisser, du vil også få anbefalt hvilke tiltak som bør iverksettes for å unngå fremtidige tilstoppelser. Narvik TV- rørinspeksjon er tilgjengelig døgnet rundt hvis skaden først er ute!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.